Napiapp ajánló (2017. június 2.)

2017. június 02.
7.5391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Warhammer 40,000: Regicide: 309 forintba kerül átmenetileg a Play Áruház kínálatában az egyik talán legjobb mobilos Warhammer 40K játék, amelyben egy dinamikus akciókat garantáló körökre osztott stratégiát ismerhetünk meg, méghozzá a kérdéses univerzum összes sajátosságával, a táblás szerepjátékok lényegével a középpontban.

Tokaido: 2299 forint helyett most átmenetileg 1099 forintért lehet begyűjteni a Funforge Digital által megálmodott Tokaido című stratégiát, amely a hasonló címmel megismert társasjáték teljes adaptációjaként az ősi Japánba repít el minket sok-sok kihívással és csodálatos grafikai körítéssel.

Sorcery!: a klasszikus lapozgatós szerepjátékok kedvelőinek legnagyobb örömére az 1649 forintos ár helyett most teljesen ingyen le lehet tölteni a Play Áruház kínálatából a Sorcery! című alkotást, amelyben animált formában, interaktív csatákkal élhetünk majd át egy igazán fantasztikus történetet.

App Store:

Tokaido: az App Store kínálatában is átmenetileg akciós lett a Funforge által megálmodott Tokaido, avagy a jól ismert társasjáték digitális változata, amelyet 1099 forintért húzhatunk be magunknak iOS-re is, méghozzá egy rendkívül magas szavatossággal rendelkző, gyakran újrajátszható mobiljátékként.

After the End: Forsaken Destiny: egy rövid ideig 699 forintra leárazva gyűjthető be iOS-re a Nexon egyik zseniális ügyességi kalandja, avagy az After the End, amelyben szabadon felfedezhetünk egy ősi földet, gyűjtögethetünk, okoskodhatunk és dinamikus feladványokat is megoldhatunk magunknak.

Knights of Pen & Paper 2: átmenetileg ingyenessé tette nagyszerű körökre osztott, retro stílusú, pixel art kategóriába tartozó szerepjátékát a Paradox Interactive, akik sok-sok veszélyt, intrikát és egyebeket ígérnek abban az esetben, ha belekóstolunk egy kicsit az egykori toll és papír alapú RPG-ket idéző alkotásba. Nosztalgia ON!
3 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 5 hónapja és 19 napja

De jó lenne a Sorcery androidra! wtf smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 5 hónapja és 20 napja

Egész jók a mai akciók!

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 5 hónapja és 20 napja

Sorcery behúzva köszi!!! mosolygó smiley

válasz erre