Napiapp ajánló (2017. június 26.)

2017. június 26.
6.8561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Oddworld: Stranger's Wrath: az 1090 forintos árcédula helyett most rövid ideig 349 forintért lehet letölteni az Oddworld Inhabitants fejlesztésében elkészült Oddworld: Stranger's Wrath című legendának a mobilos változatát, ami mellett érdemes lehet ránézni a Munch's Oddysee-re is, ami most szintén ennyibe kerül pár napig a Play Áruházban. Platformer-kedvelők előnyben!

Surgeon Simulator: a nagy nyári leárazás alkalmából olcsóbbak lettek a Bossa Studios mobiljátékai is, ezáltal 690 forintért tölthetjük le magunknak például a Surgeon Simulator-t, amelyben lehetőségünk nyílik vicces műtéteket kivitelezni, de ugyanennyibe kerül többek között a kenyérlétről szóló I am Bread is.

Her Story: ha imádod a különc kalandokat, akkor itt az idő, hogy beszerezd Sam Barlow kalandjátékát, amelyben élőszereplős felvételek segítségével detektívként kell utánajárnunk annak, hogy mi történhetett a játék főszereplőjével, egy rejtélyes módon letartóztatott nővel.

App Store:

The Room Two: átmenetileg mindössze 349 forint ellenében tölthető le a Fireproof Games csapatának egyik misztikus és rejtélyekkel átszőtt kalandjátéka, amelyben szokásosan sötét hangulat, valamint kimagaslóan nehéz fejtörők várnak ránk, miközben megpróbálunk kiszabadulni az egyes helyiségek fogságából.

Her Story: az App Store is leakciózta nekünk a többszörösen díjnyertes Her Story-t, amit innen 349 forint ellenében szerezhetnek be maguknak a rajongók, a középpontban egy teljesen hihető és valószerű bűnügyi sztorival, amelyben egy nyomozó felett vehetjük át az irányítást.

Reckless Getaway: egy rövid ideig teljesen ingyen lehet letölteni az App Store-ról a Pixelbite őrült autós kalandját, amelyben a változatos pályákon folyamatosan a rendőrök elől menekülhetünk majd, miközben hatalmasakat száguldozunk, ugratunk, gyűjtögetünk és így tovább.
2 hozzászólás

Mendez

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

Mind megvan! meglepett smiley

válasz erre

ferencziakos

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

Elég jó akciók vannak ma is, bár egy részüket már behúztam az elmúlt időkben. mosolygó smiley

válasz erre