Napiapp ajánló (2017. június 28.)

2017. június 28.
6.7731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

13 DAYS OF LIFE: 459 forint helyett most teljesen ingyen letölthető a 13 DAYS OF LIFE című kalandjáték, amely egy rendkívül szomorkás retro alkotásként egy Mark nevű fickó életébe enged betekintést, akinek elhunytak a szülei, így elhagyja szülővárosát, hogy Sallen Town-ban új életet kezdhessen. Csakhogy ez nem lesz ilyen egyszerű...

Door Kickers: a kissé borsos 1290 forintos árcédula helyett átmenetileg 299 forintért lehet letölteni a Door Kickers nevű stratégiát, amelyben egy szabadon öltöztethető és felszerelhető SWAT alakulat felett vehetjük át az irányítást, miközben a célunk az lesz, hogy miután rárúgjuk az ellenségre az ajtót, lehetőleg sem civilek, sem csapattársak ne haljanak meg az ütközetben.

The Secret Order 2: nem maradtunk Artifex Mundi-leárazás nélkül sem a héten, így akciós áron, mindössze 590 forintért lehet letölteni többek között a csapat egyik legjobb kalandjátékát a Play Áruházból, amelyben egy titkos rend rejtélyeinek nyomába eredhetünk.

App Store:

Broken Age: egy rövid ideig féláron lehet beszerezni az App Store kínálatából a Broken Age című kalandjátékot, amely a Double Fine nagyszerűen sikerült és klasszikus point and click mókájaként most csak 699 forintot kóstál, a középpontban egy egészen más közegből induló fiú és egy lány történetével, kiknek sorsa csakhamar összefonódik.

Adventures of Mana: szintén 50 százalékos akcióban tudjuk beszerezni magunknak a Square Enix egyik legjobb mobilos szerepjátékát, amely a hasonló címmel megjelent klasszikus feldolgozásaként egy vérbeli JRPG élményét garantálja nekünk - most csak 2490 forintért.

Hatchi: átmenetileg teljesen ingyen letölthető az App Store kínálatából a Portable Pixels nagyszerű mobiljátéka, már amennyiben nevezhetjük ezt annak, hiszen a Hitachi a világ egyik legjobb tamagochi-klónja, ami monokróm megjelenéssel, klasszikusan pixeles élményekkel és nosztalgikus hangulattal kecsegtet.
1 hozzászólás

Chico

7 éve, 4 hónapja és 23 napja

Szuper akciók, imádom ezt az ajánlót! röhögő smiley

válasz erre