Napiapp ajánló (2017. május 1.)

2017. május 01.
7.9241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Construction Simulator 2: bár alig pár nappal ezelőtt jelent meg, az Astragon Entertainment máris leárazta egy kicsikét a Construction Simulator 2-t, így a legösszetettebb építkezős mobiljátékot - melyben irányíthatunk teherautókat, markolókat, darukat, traktorokat, lánctalpasokat és egyebeket - 1599 forint helyett 1090-ért gyűjthetjük be magunknak.

Alien Shooter: 1700 forint helyett 599-ért szerezhető be most a Sigma Team által mobilokra varázsolt Alien Shooter, amely egyébként egy legendás PC-s videojáték adaptációja, benne izometrikus nézettel, valamint elképesztően intenzív harcokkal, melyek során természetesen idegen lényekkel akaszthatjuk össze a bajszunkat.

Mystery of Fortune 2: kihagyhatatlan akciót hirdetett a Dotomochi Games csapata a 2014-es Mystery of Fortune című SRPG folytatására, lévén a nagyszerű stratégiai szerepjáték második felvonását 329 forint helyett most teljesen ingyen letölthetjük magunknak, benne vad harcokkal, csapatépítéssel és a többi.

App Store:

Fieldrunners: a 99 centes árcédula helyett egy rövid ideig teljesen ingyen letölthető a Subatomic Studios díjnyertes tower defense stratégiája, amely garantáltan mindenkinek felcsillantja majd a szemét, aki szereti ezt a folyamatos védekezésen alapuló műfajt.

Dino Rush: ha egy cukimuki platformerre vágysz, töltsd le bátran most teljesen ingyen és bérmentve a Nemoid Studio dinós mobiljátékát, amelyben egy kis őshüllő felett vehetjük át az irányítást, hogy oldalnézetből ügyeskedve és gyűjtögetve teljesíthessük a pályákat.

Paul Pixel - The Awakening: a 2 dolláros árcédula helyett most átmenetileg 99 centbe kerül a Xoxon sajátos point and click kalandjátéka, amely retro hangzással és pixeles grafikával elmeséli nekünk egy fickó kalandjait, aki megpróbálja megvédeni a világot az idegenektől és a zombiktól is.
3 hozzászólás

Gólem

7 éve, 6 hónapja és 24 napja

Ezt a Construction Simulatort most biztos sokan berántják. Nekem nem jön be de rengetegen rá vannak kattanva! röhögő smiley meglepett smiley

válasz erre

Maniac

7 éve, 6 hónapja és 24 napja

zsenikém írta:
Fieldrunnerssel valami gáz van, nálam nem ingyenes, de nem is 99 cent. Hanem 2.99 dollár.
Villámakció volt...

válasz erre

zsenikém

7 éve, 6 hónapja és 24 napja

Fieldrunnerssel valami gáz van, nálam nem ingyenes, de nem is 99 cent. Hanem 2.99 dollár.

válasz erre