Napiapp ajánló (2017. május 15.)

2017. május 15.
7.2211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Ghosts of Memories: ha már régóta vágytál egy igazán keményvonalas logikai játékra, akkor érdemes lehet beszerezned most a Paplus International által készített Ghosts of Memories-t, amely 890 forint helyett ingyen kínál nekünk 21 pályányi izgalmas fejtörőt 6 csodás világban, elragadó grafikával és ambient zenékkel.

Cyberlords: 690 helyett 199 forintért gyűjthető be a Play Áruházból a HandyGames különleges retro szerepjátéka, amelyben Asgard Arcology lakói terrorban és elnyomásban élnek, így nekünk az ellenállás élére állva az lesz a feladatunk, hogy akciók és sok-sok párbeszéd társaságában megpróbáljuk visszaszerezni a szabadságukat.

Doom & Destiny Advanced: az 1199 forintos árcédula helyett 389 forintért illeszthető a gyűjteményünkbe most a Doom & Destiny Advanced, egy igazán klasszikus RPG, amelyben egy izgalmas sztori, változatos karakterek, pályák, fejlődés, sok-sok harc és egyebek várnak majd ránk.

App Store:

Incredibox: átmenetileg féláron, 4 dollár helyett mindössze 2 dollárért lehet letölteni az App Store kínálatából a So Far So Good ritmusjátékát, amelyben a beatbox rejtelmeibe csöppenhetünk bele egy meglepően sajátos és könnyed játékmenet társaságában.

When In Rome : 5 dollár helyett átmenetileg 2 dollárért lehet letölteni a Realore mobilos stratégiáját, amelyben Flavius, egy római harcos bőrébe bújva fel kell építenünk hősünk új életét, mindezt birodalomépítéssel, erőforrás-menedzsmenttel és izgalmas, valamint változatos küldetésekkel.

Party Wave: átmenetileg ingyen letölthető az App Store kínálatából a Mistwalker különleges mobiljátéka, amely egy sajátos, akcióban dúslakodó szörfjátékként több mint 50 pályányi izgalmat kínál nekünk sok-sok ügyeskedéssel és hamisíthatatlan partihangulattal.
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 5 hónapja és 17 napja

Lehetne már napi rovat ez inkább! mosolygó smiley Imádom, mindig nagyon várom.

válasz erre