Napiapp ajánló (2017. május 22.)

2017. május 22.
7.8641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Farm Invasion USA: a 999 forintos ár helyett most mindössze 199 forintért lehet begyűjteni a Play Áruházból a Handy Games nagyszerű oldalnézetes akciójátékát, amelyben rajzfilmes grafikával egy amerikai farmert vehetünk irányításunk alá, aki a legkülönfélébb járművekkel és eszközökkel próbálja meg kiirtani a földjét megtámadó űrlényeket.

Agent Walker: 1490 forint helyett 890-ért lehet most behúzni az Artifex Mundi egyik zseniális kalandjátékát, amely egyenesen egy fiktív második világháborús háborús közegbe repít el minket, a főszerepben egy ügynökkel, akivel 35 pályán keresztül teljesíthetünk izgalmas, tárgykeresésen és fejtörőkön alapuló bevetéseket.

Wands: 1790 helyett most átmenetileg 699 forintba kerül a Wands, avagy a számtalan díjat bezsebelt mobiljáték, amelyben lehetőségünk nyílik részt venni igazi varázslópárbajokon, amelyek kizárólag multiplayer módban elképesztő élményekkel kecsegtetnek számunkra.

App Store:

Office Story: 4 dollár helyett átmenetileg teljesen ingyen kínálgatják az App Store-on az Office Story című mobiljátékot, amelyben lehetőségünk nyílik átvenni az irányítást egy kezdő start-up vállalat felett annak érdekében, hogy a menedzserjátékok legszebb hagyományai révén egyre sikeresebbé tegyük cégünket.

Severed: 7 dollár helyett most mindössze 3 dollárért tudjuk behúzni magunknak az App Store-ról a DrinkBox Studios különleges mobiljátékát, amely Severed címmel lehetőséget ad arra, hogy Sasha, a félkezes harcos oldalán számtalan harcon, fejtörőn és kalandon át, egy horrorisztikus világban megtaláljuk a családunkat.

Farm Mania HD: 5 dollár helyett 4 dollárba kerül az App Store-on az egyik legnépszerűbb PC-s szimulátorból lett farmos mobiljáték első és második része is, amelyben Anna felett vehetjük át az irányítást abból a célból, hogy felvirágoztassa nagyapja öreg gazdaságát.
2 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

Severed lehetne ingyen...

válasz erre

zsenikém

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

Playesek megint sokkal jobbak... wtf smiley

válasz erre