Napiapp ajánló (2017. május 3.)

2017. május 03.
7.7671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Iron Fist Boxing: ha szereted a vad bunyókat, és kipróbálnád magadat a ketrecharcok világában, akkor szerezd be most átmenetileg 369 forint ellenében az egyik legjobb valós idejű, 3D-s MMA mobiljátékot, amiben a vad harcokat többféle játékmódban is átélheted, hovatovább egy komplett karrier módot is teljesíthetsz majd.

Attic over Attic: az Attic over Attic egy nagyon cuki platformer, amelyet 799 forint helyett most átmenetileg teljesen ingyen telepíthetsz magadnak a Play Áruházból, a középpontban egy rajzfilmes grafikával rendelkező alkotással, amelyben néhány játékot vehetünk majd irányításunk alá.

Platform Defense: 129 forint helyett rövid ideig teljesen ingyen letölthető a Korea és Spanyolország első számú mobilos stratégiájaként számon tartott Platform Defense, melyben meglepően sajátos módon, retro grafikával élhetjük túl a folyamatosan érkező és nehezedő ellenfelek hullámait.

App Store:

Star Wars Pinball 5: 2 dollár helyett egy rövid ideig ingyen letölthetővé tette az App Store kínálatából a Star Wars Pinball 5-öt a magyar Zen Studios csapata, így most mindenki előtt nyitott a lehetőség, hogy kipróbálja, milyen is lehet Darth Vaderrel vagy Skywalkerrel flipperezni egyet.

Catan HD: az 5 dolláros árcédula helyett most átmenetileg 4 dollárba kerül a világ egyik legösszetettebb és legjobb stratégiája, avagy a felénk Catan telepesei néven ismert Catan, amelynek mobiljátékos változata pontosan azt a nagyszerű és összetett élményt garantálja, mint a társasjáték.

Fantasy Chronicle: 5 dollár helyett most 80 százalékkal olcsóbban, mindössze 99 centért húzhatjuk be magunknak az App Store-ról a Kotobuki Solution nagyszerű és egyben múltidéző japán szerepjátékát, melyben egy varázslatos kaland, több irányítható hős, rengeteg legyőzendő szörnyeteg, sok-sok harc és fejlődési rendszer is megtalálható a világ megmentéséért folytatott küzdelemben.
1 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

Ezek most nagyon jó akciók! mosolygó smiley (y)

válasz erre