Napiapp ajánló (2017. május 8.)

2017. május 08.
7.6671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Pumped BMX 3: ha szereted az extrém sportokat, egyáltalán szeretsz BMX-ezni, akkor szerezd be most a Noodlecake Studios alkotását 1499 forint helyett átmenetileg 359 forintért cserébe, amiben kipróbálhatod a bicajos száguldás és trükközés legmagasabb szintjét.

Island Delta: 1099 forint helyett 359 forintra lett leárazva a Noodlecake Studios egy másik nagyszerű alkotása, amelyben egy gravitációs fegyverrel a kezünkben egy olyan akciójátékot élhetünk majd át, amiben a harcok mellett kiemelkedő figyelmet kell szentelnünk a fejtörőknek.

Block Tank Wars 2 Premium: a 169 forintos árcédula helyett most teljesen ingyen letölthető a Block Tank Wars 2 prémium változata, amely reklámok és egyéb idegesítő tényezők nélkül garantálja számunkra a klasszikus tankcsaták élményét, méghozzá retro grafika társaságában.

App Store:

Stickman Base Jumper 2: a 2 dolláros árcédula helyett ingyen letölthetjük magunknak a bázisugrás örömeire kiélezett Stickman Base Jumper 2-t, melyben egy pálcikaember irányításával lehetőségünk nyílik kipróbálni a szabadesés örömeit, és izgalmait.

Find the Ball: 99 cent helyett teljesen ingyenes a Rivendel Studio által készített Find the Ball mobiljáték, amely a klasszikus itt a piros, hol a piros szerencsejátékot varázsolja a kis képernyőre.

3D Car Builder: ha mindig is érdekelt az autóépítés, akkor most lehetőséged nyílik mobiljátékos formában kipróbálni, hogy egy kis kreativitással milyen különféle egzotikus és futurisztikus járgányt tudsz megalkotni magadnak, méghozzá 99 cent helyett ezúttal teljesen ingyen.
2 hozzászólás

Chico

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Na ez ma egy király napiapp csomag! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Na ezt már szeretem, az iphone appok közül mind ingyenes!!! mosolygó smiley

válasz erre