Napiapp ajánló (2017. március 1.)

2017. március 01.
6.1081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Agent Walker: ismét Artifex Mundi leárazás indult a Play Áruházban, aminek hála például 40 százalékkal olcsóbban, 890 forintért szerezhetjük be magunknak az Agent Walker-t, egy történelmi kalandjátékot, amelyben egy izgalmas történet során egy ősi ereklye után kutakodhatunk majd.

Gardens Inc. 3: szintén 40 százalékkal olcsóbban, 890 forintért gyűjthető be a Play Áruházból az Artifex Mundi egy másik kalandja is, amely sokkal inkább hasonlít a klasszikus tárgykereső játékokhoz, de éppen ezért érdemes tenni vele egy próbát, hiszen kihívás az jócskán akad benne.

Tallowmere: 1490 forint helyett egy rövid ideig mindössze 369 forintért gyűjthető be magunknak Lady Tallowmere kalandjai, akivel egy rogulike stílusú, klasszikus 2D-s platformert élhetünk át középkori fantasy környezetben, sok-sok harccal és ügyeskedéssel a középpontban.

App Store:

Football Manager Mobile 2017: a Sega egy aprócska akciót hirdetett rövid ideig a legjobb focis menedzserjáték mobilos portjához, aminek köszönhetően most 9 dollár helyett mindössze 7 dollár ellenében szerezhetjük be magunknak ezt a nagyszerű alkotást.

Star Nomad 2: ha szereted az űrstratégiákat, akkor semmiképpen se hagyd ki a Star Nomad 2-t, amely az Anh Huy Phan fejlesztésében készült, és most 8 dollár helyett mindössze 5 dollár ellenében beszerezhető, a középpontjában egy igazán keményvonalas és tartalmas alkotással.

Don't Run With a Plasma Sword: egy rövid ideig ingyenessé vált az App Store kínálatában az XperimentalZ Games által fejlesztett Don't Run With a Plasma Sword, aminek köszönhetően kideríthetjük, hogy miért nem kellene plazmakarddal futkorásznunk, hiszen egy ilyen fegyver bizony nagyon csúnyán el tud bánni az ellenfelekkel.
2 hozzászólás

Mendez

7 éve, 8 hónapja és 25 napja

Tallowmere nekem is ami bejön közülük és nagyon meg is éri!

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 8 hónapja és 25 napja

A retro miatt a Tallowmere-t azonnal be is húzom! röhögő smiley Hatalmas game!

válasz erre