Napiapp ajánló (2017. március 24.)

2017. március 24.
7.0301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

WWE 2K: a jól megszokott 3 ezer forintos árcédula helyett a 2K munkatársai most átmenetileg 1100 forintért kínálják a pankrációs mobiljátékok koronázatlan királyának tekinthető WWE 2K-t, amelyben lehetőségünk nyílik átélni a kérdéses sportág legvadabb és legnagyobb bunyóit.

Deus Ex: The Fall: egy rövid ideig 289 forintos áron kínálja a Square Enix a nagyszerű Deus Ex: The Fall-t, avagy a népszerű akció-szerepjáték izgalmas mellékszálát, amely mobilon is ugyanazt az élményt garantálja, mint az anyasorozat PC-n és konzolon, tehát ennyi pénzért konkrétan ajándékba kapjuk.

Symphony of the Origin: több nagyszerű mobilos szerepjátékát is 75 százalékkal olcsóbban kínálja a Play Áruházban a Kemco, ahol érdemes lesz körülnézniük a stílus rajongóinak, hiszen többek között a Symphony of the Origin-t is mindössze 500 forintért gyűjthetik be maguknak.

App Store:

This War of Mine: hatalmas akcióval gyűjthető be a háború minden félelmét és izgalmát egy túlélős mobiljátékként feldolgozó This War of Mine az App Store-ról, amit a 11 bit Studios munkatársai a szokványos 15 dolláros árcédula helyett átmenetileg 2 dollárért kínálnak mindenkinek.

F1 2016: a F1 kedvelőinek legnagyobb örömére a Codemasters átmenetileg alaposan leárazta az App Store-on a sorozat legutóbbi szezonját feldolgozó mobiljátékot, ennek megfelelően 10 dollár helyett most csak 4 dollárért illeszthetjük gyűjteményünkbe az alkotást.

Hoppetee!: 99 cent helyett most egy rövid ideig ingyen letölthető bárkinek a Birgit Stock által gyártott Hoppetee!, egy komoly izgalmakat rajzfilmes grafikával garantáló endless runner, amelyben egy kis tücsök oldalán szaladgálhatunk és gyűjtögethetünk egy nagyot.
1 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 7 hónapja és 13 napja

Hát ez nem egy erős nap az akciókat nézve. szomorú smiley

válasz erre