Napiapp ajánló (2017. március 3.)

2017. március 03.
6.2941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Mystic Diary: Lost Brother: a korábbi 669 forint 29 filléres ár helyett a SunRay Games csapata most 439 forintra mérsékelte nagyszerű kalandjátékuk, a Mystic Diary: Lost Brother árcéduláját, aminek jóvoltából egy kiváló sztorit ismerhetünk meg, miközben a viktoriánus korban eltűnt testvérünk után kutakodunk.

Space STG II: 440 forint helyett egy rövid ideig teljesen ingyen tölthetik le maguknak a rajongók az Invent Venture által készített Space STG II-t, avagy a Play Áruház egyik legjobb sci-fi stratégiáját, amivel egyenesen az űrbe látogathatunk, hogy ott kipróbáljuk magunkat a jövő legnagyobb galaktikus ütközeteiben.

Infinity Dungeon Evolution: 339 forint helyett szintén ingyen letölthető egy rövid ideig a Zabon Studio különlegessége, melyet készítői hivatalosan egy Gold Mine Dungeon RPG-ként definiáltak, és valóban nehéz lenne ennél jobb kifejezést találni rá, így mivel ingyenes is, inkább próbáljátok ki a gyakorlatban mindezt.

App Store:

Legend of Grimrock: 5 dollár helyett átmenetileg most 2 dollárért szerezheted be magadnak a Play Áruházból az Almost Human által készített Legend of Grimrock című mobiljátékot, amely a klasszikus dungeon crawler szerepjátékok sajátosságait kihasználva a legendás Might & Magic-sorozat időszakát idézi fel előttünk.

8bitWar: Necropolis: egy rövid ideig ismét ingyenes lett az App Store kínálatában Emil Zeilon különleges fantasy akciójátéka, amelyben a szerepjátékos klisék legszebb sajátosságaival kell hadsereget felállítanunk, és retro grafika mellett kiviteleznünk az óriási összecsapásokat.

He Likes The Darkness: szintén ingyenes lett egy rövid ideig az App Store-on a He Likes The Darkness című aranyosság, avagy egy olyan oldalnézetes ügyességi játék, amelyben mindent alárendeltek készítői az ügyeskedés mellett a gyűjtögetésnek, amivel egy minden téren múltidéző mobiljátékot sikerült megalkotniuk.
1 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Ezeket a játékokat nem is nagyon ismerem! meglepett smiley

válasz erre