Napiapp ajánló (2017. november 10.)

2017. november 10.
16.4191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Space Marshals: 1656 forint helyett 419 forintért megy most Androidra a Space Marshals című izometrikus akciójáték, ami nemcsak meglepően tartalmas, hanem kellemes sztorival és összetett élményekkel is kecsegtet nekünk sci-fi vadnyugati környezettel nyakon öntve.

Crashlands: 2390 forint helyett 1390 forintért árulják most a Play Áruházban a Crashlands című szerepjátékot, amelyben egy galaktikus fuvarozó bőrébe bújva kell izgalmas feladatokat teljesítenünk, miközben házat építhetünk, sőt félelmetes szörnyekkel is harcolhatunk majd.

SlenderMan Origins 3: ha a gyűjteményedben vannak már a korábbi SlenderMan mobiljátékok, akkor itt az idő, hogy beszerezd az őrült és félelmetes kalandjáték harmadik epizódját, ami 1097 forint helyett 339 forintért megy most egy rövid ideig.

App Store:

Don't Starve: Pocket Edition: a Klei Entertainment 349 forintra leakciózta a túlélő szimulátorok egyik zseniális tagjaként számon tartott Don't Starve mobilos változatát, amelyben kis karakterünk oldalán mindent el kell követnünk azért, hogy túléljük a megpróbáltatásokat egy idegen és különc világban.

Home Behind: szintén akciós áron, mindössze 699 forintért megy most iOS-re a Coconut Island Games migráns-szimulátora, amiben átvehetjük az irányítást egy menekült felett, hogy vad bunyók, kalandok és túlélés társaságában eljuthassunk Európába.

Her Story: 699 forintba kerül most az App Store-on Sam Barlow különleges mobiljátéka, vagyis az élőszereplős jelenetekből összeállított Her Story, melyben egy gyilkossági ügybe keveredett hölgy történetét ismerhetjük meg és bogozhatjuk ki kalandjátékos stílusban.
1 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 11 hónapja és 6 napja

Space Marshals megéri nagyon.

válasz erre