Napiapp ajánló (2017. november 15.)

2017. november 15.
16.1881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Heroes of Steel: 1399 helyett rövid ideig 339 forintért megy most a Play Áruházban a nagyszerű Heroes of Steel, ami egy körökre osztott, taktikus szerepjátékként négy karaktert állít a középpontban, akik sötét erőikkel tesznek rendet egy poszt-apokaliptikus középkori világban.

Zombie Raid: Survival: 319 forint helyett teljesen ingyen lehet letölteni most Androidra a Zombie Raid: Survival című alkotást, ami egy oldalnézetes akció-platformerként vet bele minket egy zombi-apokalipszis kellős közepébe, miközben akciózhatunk, gyűjtögethetünk és így tovább.

The Ball Reach: bár eredetileg is csak 129 forintba került, de most teljesen ingyen letölthető a The Ball Reach, egy különleges kis ügyességi játék, aminek részeként egy labdát kell terelgetnünk a pályákon úgy, hogy az elkerülje az akadályokat, és ne végezze a szakadékban sem.

App Store:

Pocket Stables: 349 forintra leárazva megy most a Kairosoft különleges, retro stílusú mobiljátéka, amelyben a lóversenyek hangulatát ismerhetjük be, így saját ranchot alapíthatunk, lovakat tenyészthetünk, tréningezhetjük őket, miközben természetesen versenyeken is elindulhatunk velük.

Vikings: An Archer's Journey: nagyon nem akar menni a Pinpin Team vikinges mobiljátéka, a múltkori akciózás után ugyanis a csapat most teljesen ingyen letölthetővé tette a viking íjász történetét, amelyben sok-sok harc, ügyeskedés és mitológia vár majd ránk kellemes élmények társaságában.

Celleste: Bug Planets: szintén ingyen megy most az App Store-on az Elevator Games őrült mobiljátéka, amelyben az lesz a feladatunk, hogy bolygóról-bolygóra irányítsuk az univerzum haderőit, és megmentsük fogságukból a teheneket. Igen, teheneket!
3 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Celleste nem megy iOS11-en. szomorú smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Se szuper kis akciók! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Óóó ma Androidra nincs free... :|

válasz erre