Napiapp ajánló (2017. november 27.)

2017. november 27.
14.5131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Talisman Prologue: 1099 forint helyett 690 forintért szerezheted most be magadnak az Android egyik legjobb Warhammer 40K világban játszódó mobiljátékát, melyben választott karakterünk oldalán egy óriási kaland vár ránk egy a digitális társasjátékokra hasonlító élménnyel a középpontban.

Youtubers Life: 2899 helyett 1599 forintba kerül most egy rövid ideig a Youtubers Life című alkotás, amely nem kínál zsákbamacskát, valóban a Youtuberek életét mutatja be, így a mi feladatunk is az lesz, hogy létrehozzunk egy saját csatornát, és őrült feladatok megoldásával csúcsra járassuk azt.

GET HER BACK: A Journey To The Creature Island: 149 forint helyett teljesen ingyen letölthetünk most magunknak egy igencsak nagyszerű oldalnézetes platformert, ami a Super Mario klasszikus élményeire igyekszik hajazni, a főszerepben egy hőssel, akinek elrabolták a szerelmét.

App Store:

Iron Marines: átmenetileg 1090 forintba kerül az App Store kínálatában az Ironhide zseniális mobilos stratégiája, ami a valós idejű és a tower defense stratégiák sajátosságait ötvözve egy rajzfilmesen csinos kis világba kalauzol el minket.

Orphan Black: The Game: rövid ideig mindössze 349 forintért megy a Boat Rocker Digital által készített Orphan Black: The Game, ami a Square Enix-féle GO-játékok alaposan továbbfejlesztett és bonyolított változataként egy rejtélyes világba kalauzol el minket megannyi fejtörő társaságában.

Pool Break: ha te sem tudod megunni a klasszikus biliárdot, akkor itt az idő, hogy átmenetileg teljesen ingyen letöltsd az egyik legjobb biliárdos mobiljátékot az App Store-ról, amelyben egyedül vagy mások ellen is próbára teheted tudásodat, méghozzá elképesztően realisztikus fizika társaságában.
1 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 11 hónapja és 10 napja

Voltak azért ennél jobb akciók is az elmúlt napokban. szomorú smiley És még tartanak is.

válasz erre