Napiapp ajánló (2017. november 8.)

2017. november 08.
16.5691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Worms 3: 1999 helyett 890 forintba kerül most Androidra a Team17 fejlesztésében elkészült Worms 3, az egyik legjobb kukacháborús játék, amiben kis kukacseregünk oldalán számtalan pályán és játékmódban kell elpusztítanunk a szemben álló férgeket a körökre osztott csatákban. Klasszikus!

The Quest: most november 12-ig féláron, mindössze 1099 forintért szerezheted be magadnak az egyik legjobb régi vágású Androidos szerepjátékot, avagy a Might & Magic örökségét továbbálmodó The Quest-et, amelyben feledhetetlen kalandok, körökre osztott csaták és egy elragadó fantáziavilág vár majd ránk.

Demon's Rise 2: 2290 helyett 269 forintért megy most a Play Áruházban a 2016-os esztendő legjobb szerepjátéka, ami a legnagyobb klasszikusok nyomdokain járva, izometrikus nézetből garantálja a sötét kalandokat és a körökre osztott küzdelmeket. Ennyi pénzért ajándék!

App Store:

Flight Unlimited Las Vegas: a Flight Systems teljesen ingyen letölthetővé tette egy rövid ideig az App Store egyik legjobb repülős játékát, amelyben több sétarepülő pilótafülkéjébe pattanva Las Vegas felett szárnyalhatunk egy nagyot páratlan szimuláció társaságában.

Aquamarine HD: szintén teljesen ingyen megy most az App Store-on a Paramon Games által fejlesztett Aquamarine HD is, egy igazán különleges megjelenésű kis ügyességi kaland, amelyben a tenger mélyére utazhatunk, hogy különféle akadályok és fejtörők leküzdésével megmentsük barátainkat a veszélytől.

Phantasmat: The Dread of Oakville: átmenetileg 1090 forintért megy most iOS-re a Big Fish Games nagyszerű tárgykeresős kalandjátéka, amelyben Oakville őrült kis városkájában kell utánajárnunk egy igencsak különös rejtélynek.
1 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Uhh ingyenes repülős game! meglepett smiley

válasz erre