Napiapp ajánló (2017. szeptember 11.)

2017. szeptember 11.
4.8781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Machinarium: 1190 helyett most mindössze 476 forintért adja zseniális robotos kalandjátékát az Amanita Design, amelyben egy kis masina oldalán megannyi fejtörő és akadály legyűrésével be kell hatolnunk robotvárosba, hogy kiszabadítsuk onnan egy jó barátunkat.

The Final Take: 790 helyett 279 forintért szerezheted be magadnak az Android platform egyik legjobb belső nézetes horrorjátékát, amelyben hátborzongató jelenetek, egy több karakter oldaláról átélhető sztori, valamint izgalmak és fejtörők sokasága vár ránk.

Iesabel: ismét akciós áron megy, 1590 forint helyett csak 279 forintba kerül a Play Áruház egyik legjobb Diablo-klónja, avagy a Iesabel, amelyben egy elragadó fantáziavilág, rengeteg hack and slash akció, fejlődési rendszer és még kooperatív mód is vár ránk.

App Store:

Flight Unlimited 2K16 - Flight Simulator: előre szólunk, hogy csak egy villámakció részeként, de átmenetileg 50 százalékkal olcsóbb a Flight Systems zseniális repülős játéka az App Store-on, amit így most 1790 forint ellenében tud letölteni magának mindenki, aki imádja a repülést.

Sonny: 349 forintért kínálja most az App Store-on zseniális, körökre osztott harcokon alapuló szerepjátékát az Armor Games, amely egykoron egy közönséges Flash-játékból nőtte ki magát, de összetettségét tekintve simán felveszi a versenyt bármelyik prémium kategóriás mobiljátékkal.

Echo Dawn: Shattered Visions: néhány óráig teljesen ingyen letölthető most iOS-re a PixeLight Games különleges szerepjátéka, amely a nagyszerű japán RPG-k nyomdokain haladva leginkább a kalandozásra, a történetre, a fejlődésre és a körökre osztott ütközetekre koncentrál.
3 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 1 hónapja és 10 napja

Nem igazán erőltette meg magát ma egyik oldal sem.

válasz erre

Mendez

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Egy free is free. Nem panaszkodom. röhögő smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Echo Dawn behúzva!! mosolygó smiley

válasz erre