Napiapp ajánló (2017. szeptember 4.)

2017. szeptember 04.
5.2641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Little Inferno: 1599 forint helyett 690-ért megy most Androidra a Tomorrow Corporation zseniális indie játéka, amit rengetegen egy csodálatos mesterműnek neveznek, amelyben ügyességünkre és leleményességünkre ugyanolyan nagy szükségünk lesz, mint humorérzékünkre.

Human Resource Machine: 1599 forint helyett szintén csak 690-be kerül most a Play Áruházban a Human Resource Machine, amelyben innovatív módon egy jól szervezett vállalat felett vehetjük át az irányítást, ahol folyamatos fejtörők és akadályok várnak ránk, miközben a kis dolgozók irányításával vagyunk elfoglalva.

Deep Space VR: 349 forint helyett teljesen ingyen áll most a rajongók rendelkezésére a Yola Games által készített Deep Space VR, amely egy különleges mobiljátékként a sci-fi filmek legszebb hagyományait idézi fel előttünk belső nézetből, miközben űrhajókat vezethetünk és felfedezhetjük a világűrt is - mindezt a virtuális valóságban.

App Store:

Little Inferno: nemcsak a Play Áruházban, hanem az App Store-on is akciós áron megy most a World of Goo alkotóinak páratlan indie játéka, ami iOS-en ráadásul még olcsóbb áron fut, hiszen mindössze 349 forintba kerül, amiért egy ilyen különlegesség egyenesen ajándéknak tekinthető.

Battle Bears: teljesen ingyen letölthető most az applikáció nyolcadik születésnapja alkalmából a Battle Bears, amely annak idején alaposan megelőzte a korát, így még ma is egy rendkívül reprezentatív kis mobiljátékról beszélünk, amelyben egy dühös macit irányítva kell kilőnünk a többi medvét a pályákon a külső nézetes akciójátékok hagyományaival.

Pixel Boat Rush: egy rövid ideig teljesen ingyen kínálja különleges akciójátékát az XperimentalZ Games, amelyben a retro stílus mellett harci motorcsónakokkal kell összetűznünk egymással, méghozzá 15 pályán, mintegy 116 kihívás részeként, egyszerű irányítással.
4 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 1 hónapja és 17 napja

Na nekem ezek közül már majdnem mind megvan. mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 1 hónapja és 17 napja

peter97 írta:
Pixel boat behúzva! mosolygó smiley
Nekem már régebben. Volt már akciós máskor is.

válasz erre

peter97

7 éve, 1 hónapja és 17 napja

Pixel boat behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 1 hónapja és 17 napja

Egész jó lett a mai kínálat.

válasz erre