Napiapp ajánló (2018. február 2.)

2018. február 02.
3.8611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Defense Zone 3 Ultra HD: 890 forint helyett teljesen ingyen letölthető most Androidra a platform egyik, ha nem a legjobb tower defense stratégiája, amit vétek lenne kihagyni ezért az összegért, hiszen rengeteg új fegyver, pálya és dinamikusabb játékmenet vár ránk az elődökhöz mérten.

Sokoban Land DX: 999 forint helyett 199 forintba kerül a Play Áruházban az egyik legjobbnak nevezhető sokoban mobiljáték, melyben vidám és kihívásokkal teli feladatok sokasága vár ránk, miközben dobozokat tologatva és akadályokat legyűrve teljesítjük az egyes pályákat.

WILOO: 990-ről 199 forintra leárazva szerezhetjük most be magunknak a WILOO című platformert, melyet nem titkoltan a 8 és 16 bites korszakban született oldalnézetes játékok ihlettek, noha retro kinézet helyett itt teljesen mai, elragadó rajzfilmes grafika vár ránk.

App Store:

Stickman Tennis: teljesen ingyen letölthetjük magunknak egy rövid ideig a Djinnworks népszerű pálcikaemberes sorozatának aktuális epizódját, melyben kis hősünk oldalán a teniszezés örömeit ismerhetjük meg egyszerű és élvezetes játékmenet társaságában.

Flick Kick Field Goal: ha mindig is arról álmodtál, hogy híres rögbi játékos leszel, akkor most itt az idő, hogy gyakorolj is egy kicsikét, hiszen ingyen letölthető iOS-re a Flick Kick Field Goal, mely kifejezetten a gólrúgás örömeivel ismertet meg minket.

Monster Truck Doodle: 349 forintra leárazva szerezhetjük be magunknak iOS-re egy rövid ideig a Shoe the Goose oldalnézetes autós játékát, melyben egy hatalmas kerekű monster truck volánja mögé pattanhatunk be annak érdekében, hogy teljesítsük a trükkös pályákat, miközben testre szabhatjuk autónkat, de akár még le is moshatjuk, ha sáros lett.
3 hozzászólás

Bencus86

6 éve, 8 hónapja és 6 napja

Nem ez a legerősebb nap, de azért nem rossz!

válasz erre

fonemaker

6 éve, 8 hónapja és 6 napja

Mendez írta:
Droid most nem olyan hűdejó. wtf smiley
Na nemár. röhögő smiley Egyik ingyenes, a másik kettő meg 200 Ft. Szerintem meg ***** jó! röhögő smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 8 hónapja és 6 napja

Droid most nem olyan hűdejó. wtf smiley

válasz erre