Napiapp ajánló (2018. január 15.)

2018. január 15.
3.5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hills Legend: 129 forint helyett teljesen ingyen tölthetjük le Androidra az EGProject fejlesztésében elkészült Hills Legend című horrorjátékot, melyben egy elhagyatott, szellemektől és egyéb rémségektől hemzsegő épületben kell megtalálnunk a túlélés és a hazajutás kulcsát.

Infamous Machine: a múlt héten iOS-en lett olcsóbb, most pedig Androidon is akciós áron megy a nagyszerű Infamous Machine című point and click kaland, így 1699 helyett 339 forintért csatlakozhatunk Kevin őrült időutazásához, melyben hősünk a múltban élt géniuszokat keres fel, hogy segítsen nekik mesterművük feltalálásában.

The Bridge: 3290 helyett 1990 forintért megy, tehát még mindig egészen drága a The Bridge címre keresztelt logikai játék, amit érdemes megismerni, hiszen segítségével a játékosok 48 olyan feladványon verekedhetik át magukat, melyekkel garantáltan újraértelmezhetik majd a fizikáról és a perspektíváról alakított képüket.

App Store:

Stickman Base Jumper 2: a Djinnworks csapata teljesen ingyen méri most a Stickman Base Jumper 2-t, avagy a bázisugrás magasiskoláját már második alkalommal a kis képernyőnkre varázsoló mobiljátékot, melyben egy kis pálcikaembert kell épségben lejuttatnunk magas épületek tetejéről.

Monster vs Sheep: szintén ingyen megy most iOS-en a Goon Studios által készített Monster vs Sheep című mobiljáték, melyben egy éhes szörnyeteg megtámadja a várost, pár tucat birka segítségével azonban talán megállíthatjuk őt, ha eléggé ügyesek vagyunk hozzá.

White Night: 699 forintért megy most egy rövid ideig a Playdigious nagyszerű mobilos kalandjátéka, a White Night, melyben egy autóbaleset után egy sötét erdőn keresztül egy misztikus kastélyba vezet az utunk, melynek rejtélye szó szerint is magába szippant minket.
4 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Na ennek most szépen neki is ülök és megnézegetem! mosolygó smiley

válasz erre

ÁdámC-Ops

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Stickman behúzvaröhögő smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Nagyszerű ez a nap, estére meg is van mivel maradok fent hajnalig! röhögő smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 9 hónapja és 18 napja

Stickman Base Jumber biztos az új stickman játék miatt ingyenes, de ez nem gátol meg abban hogy azonnal leszedjem. röhögő smiley

válasz erre