Napiapp ajánló (2018. január 26.)

2018. január 26.
2.6261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Oddworld: New 'n' Tasty: az Oddworld Inhabitants 2499 forintról 1590 forintra csökkentette átmenetileg a klasszikus Oddworld: New 'n' Tasty platformer árát, így itt az idő, hogy beszerezzünk magunknak egy nagyszerű játékot, ami ráadásul nemcsak Androidon, hanem iOS-en is nyomott áron megy pár napig.

Baldur's Gate: Enhanced Edition: hatalmas akciót hirdetett a Play Áruházban és az App Store-on is a Beamdog csapata, akik 3590 helyett most 1499 forintért adják a legnagyobb szerepjátékos klasszikusok felújított változatait, így például a Baldur's Gate első és második epizódját is. Alkalmi vétel!

Survival Island: Evolve Pro!: ha szereted a vagány túlélő játékokat, 319 forint helyett most teljesen ingyen kaparinthatsz meg egy nagyszerű alkotást Androidra, melyben karakterünk oldalán felfedezhetünk egy hatalmas szigetet, halászhatunk, menedéket építhetünk és megtapasztalhatjuk a túlélés legmagasabb szintjét.

App Store:

Planescape: Torment : bár kicsikét drágábbak, hiszen átlagosan 1790 forintért mennek, ellenben az App Store-on is leárazásra kerültek a Beamdog által felújított legendás szerepjátékok, így itt van rögtön a Planescape: Torment, ami túlzás nélkül még ma is megállja a helyét különc megoldásaival és zseniális történetével.

Abi: A Robot's Tale: 349 forintért megy most egy rövid ideig Abi, a kis robot különleges meséje, aki egy napon arra eszmél, hogy a világról eltűntek az emberek, így egy barátja társaságában felkerekedik, hogy kalandjátékos stílusban utánajárjon a történteknek.

iBasket Pro Street Basketball : ingyen letölthető lett pár napig az App Store-ról a platform egyik, ha nem a legjobb kosárlabdás mobiljátéka is, melyben elragadó grafikával adhatjuk át magunkat a realisztikus kosárlabdázás élményének sok-sok feladattal, kihívással és egyebekkel.
3 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 8 hónapja és 12 napja

Nem túl combos nap sajna. szomorú smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 8 hónapja és 13 napja

iBasket rohadt jó, de múltkor már behúztam! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

6 éve, 8 hónapja és 13 napja

Uhh tényleg király a féláras akció de még így is drágák! meglepett smiley

válasz erre