Napiapp ajánló (2018. január 29.)

2018. január 29.
3.9091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Out There Chronicles - Ep. 1: 899 forintról 0 forintra leárazva megy most a Play Áruházban az Out There Chronicles című zseniális sci-fi kaland első teljes epizódja, így amennyiben csatlakoznánk egy olyan élményhez, mely a Telltale-féle alkotásokat a Star Trek sajátosságaival ötvözi, akkor itt a remek alkalom.

Zombie Avengers: Stickman War Z: a nagyszerű Stickman-sorozat újabb tagját akciózta le a rajongók számára a DreamSky, sőt mi több, nemcsak akciózta, konkrétan teljesen ingyenessé is tették azt, ezáltal a jól ismert Stickman hősök bőrébe bújva most vérszomjas zombikkal vehetjük fel a harcot.

New York Mysteries 3: 2299 forintról 890 forintra leárazva lehet most beszerezni az egyik legjobb Androidos kalandjátékot, melyben hol tárgyakat kell gyűjtenünk, hol vagány fejtörőket megoldanunk, de a lényeg, hogy megoldjuk a New York városa körüli elképesztő rejtélyeket.

App Store:

Neo Angle: 349 forintra leárazva megy most az App Store-on a Neo Angle, a Dropout Games legújabb alkotása, mely egy retro stílusú, minimalisztikus puzzler lett neon művészeti stílussal, nosztalgikus hangulattal és a 80-as évek szinti muzsikáival nyakon öntve.

True Horror: szintén csak 349 forintért megy most iOS-re a True Horror, mely címével már mindent elárul, ebben az alkotásban ugyanis valóban egy félelmetes élményekkel operáló valódi horrorjátékot kapunk, melyben elragadó megjelenés és hanghatások társaságában ismerhetünk meg valóságos sztorikat.

Returner 77: bár akciós áron is 1490 forintba kerül, ellenben ezért az összegért egy olyan hihetetlenül látványos, hatásos és összetett kalandjátékra csaphatunk most le az App Store kínálatából, melyben egy idegen űrhajón ébredünk fel, és emlékeinket veszítve elindulunk, hogy kiderítsük, mi történt velünk, és egyáltalán mit keresünk mi az űr kellős közepén...
4 hozzászólás

Mendez

6 éve, 8 hónapja és 10 napja

Voltak már jobb ajánlatok is de nem rossz a mai nap sem.

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 8 hónapja és 11 napja

Neo Angle nagyon adja, megéri!

válasz erre

Chico

6 éve, 8 hónapja és 11 napja

Bár az utolsó játék így is drága de nagyon megéri. Brutális game! Androidosoknak meg nem olyan rossz ajánlatok vannak! meglepett smiley

válasz erre

ÁdámC-Ops

6 éve, 8 hónapja és 11 napja

Hát volt már jobb nap is, de nembaj, kell ilyen isröhögő smiley

válasz erre