Napiapp ajánló (2018. január 3.)

2018. január 03.
1.8161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Fighting Fantasy Legends: alig jelent meg, de 1899 forint helyett már most beszerezhető 990 forintért a Nomad Games által készített Fighting Fantasy Legends, amelyben a klasszikus lapozgatós szerepjátékok sajátosságait ismerhetjük meg egy nagyszerű mobiljáték részeként.

Legacy 2 - The Ancient Curse: 590 helyett teljesen ingyen letölthető most Androidra a Legacy 2 - The Ancient Curse, mely a Room-sorozat mintájára egy ügyességi fejtörőkkel gazdagon megpakolt 3D-s kalandjáték lett, a főszerepben sok izgalommal és egy ősi átokra koncentráló sztorival.

The Firm: 360 forint helyett ingyen letölthető most Androidra a The Firm, a Sunnyside Games különleges mobiljátéka, amelyben nem lesz más feladatunk, minthogy a vezetői székbe csüccsenve elirányítsuk egy hatalmas vállalat ügyes-bajos dolgait.

App Store:

Solitaire Dungeon Escape: teljesen ingyen letölthető most iOS-re a Solitaire Dungeon Escape mobiljáték, melyben egy hatalmas sárkány fogságba ejtett egy hercegnőt, a kulcsot nyitó zárat pedig 16 darabra törte, így meg kell oldanunk a kártyás feladványokat ahhoz, hogy kiszabadítsuk a szépséget.

Pinball Breaker Forever: a klasszikus flipperek kedvelőinek legnagyobb örömére ingyen letölthető most az App Store-ról a Pinball Breaker Forever, amely minden téren a nyolcvanas évek flippereinek élményét idézi vissza nekünk a kis képernyőn.

Living Legends: Wrath of the Beast: mindössze 699 forintért kínálják most iOS-re a Big Fish Games egyik nagyszerű tárgykeresős kalandjátékát, amelyben megvadult medvék támadják kedves kis falucskánkat, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy a végére járjunk ennek a rejtélynek.
2 hozzászólás

Chico

6 éve, 10 hónapja és 1 napja

Ez egy király nap, ingyencuccokkal. mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 10 hónapja és 1 napja

Androidos felhozatal király nagyon. Mondjuk az iOS is. röhögő smiley

válasz erre