Napiapp ajánló (2018. január 5.)

2018. január 05.
1.8281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Toby: The Secret Mine: 1479 helyett 590 forintba kerül a Headup Games egyik nagyszerű platformereként számon tartott Toby: The Secret Mine, mely határozottan a Limbo mintáját követve igyekezett sikerre vinni a zsánert, a küldetést pedig pazarul teljesítette is.

Dead Age: 990 helyett 590 forintért megy most Androidon a szintén a Headup Games fejlesztésében elkészült Dead Age című zombis játék, melyben lehetőséget kapunk arra, hogy egy maroknyi ember oldalán megpróbáljuk túlélni a zombi-apokalipszist, méghozzá bármi áron.

The Inner World - The Puzzle: 499 helyett 199 forintért megy most a The Inner World csodálatos fantáziavilágán alapuló puzzle mobiljáték, melyben a jól ismert szereplőket, helyszíneket és kalandokat ábrázoló kirakósokból találhatunk mintegy 100 változatos feladványt.

App Store:

White Night: átmenetileg 699 forintba kerül most az App Store-on a White Night című noir hangulatú point and click kaland, melyben egy rejtélyes autóbaleset után egy elhagyatott és félelmetes kastély falai közé kerülünk, ahol csakhamar magukkal ragadnak minket az események.

Evoland: a klasszikus szerepjátékok kedvelőinek legnagyobb örömére most 699 forintért megy a Playdigious különleges kalandja, melyben pixel art grafika, körökre osztott harcok, bossok és minden téren retro élmények várnak ránk.

Bow Island: egy rövid ideig teljesen ingyen megy most az App Store-on a Bow Island című mobiljáték, amelyben egy olyan fantasztikus szigetre kerülünk, melynek mind a tíz helyszínén próbára tehetjük íjászképességeinket, miközben a legkülönfélébb taktikus vagy mozgó célpontokra lövöldözhetünk.
2 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 9 hónapja és 6 napja

Két game is megfogott ennyiért! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 9 hónapja és 6 napja

699-ért a White Night rohadt jó vétel!

válasz erre