Napiapp ajánló (2018. március 12.)

2018. március 12.
6.9021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Weird Park: Scary Tales: egész héten féláron kínálják a fejlesztők a Weird Park: Scary Tales című kalandjátékot, amit 690 helyett 319 forintért zsebelhetünk be, és ha szeretjük az ijesztő tárgykeresős kalandokat, ezzel garantáltan nem nyúlhatunk mellé.

Puppet Show: Lost Town: szintén péntekig marad akciós, így 890 helyett 479 forintért vásárolhatjuk meg magunknak a Puppet Show: Lost Town című kalandjátékot, melyben egy rejtélyes alagútrendszeren keresztül egy különleges, elveszett város felfedezésére indulhatunk.

Stray Souls: Stolen Memories: szintén 479 forintra leárazva megy az Alawar Entertainment egy másik nagyszerű kalandja, melyben egy édesanya történetét ismerhetjük meg, aki kislányának életéért képes lesz elmenni a végsőkig is.

App Store:

Maze Lord: átmenetileg ingyen letölthető most a Maze Lord iOS-re, melyben lovagként veszélyekkel és szörnyekkel teli labirintusokon kell átverekednünk magunkat azért, hogy legyőzzük a sárkányt és kiszabadítsuk fogságából a királylányt.

Tactical Monsters Rumble Arena: egy rövid ideig most teljesen ingyen letöltheti bárki az App Store-ról a Tactical Monsters Rumble Arena-t, melyben a klasszikus Heroes-sorozat mintájára körökre osztott taktikus küzdelmek várnak ránk.

The Mystery of Blackthorn Castle: 1090 forintba kerül most átmenetileg a Syntaxity klasszikus kalandjátéka, melyben a Blackthorn kastély rejtélyét ismerhetjük meg egy mobiljátékhoz mérten meglepően csinos megjelenés, illetve a klasszikus point and click műfaj sajátosságai mellett.
2 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 5 hónapja és 26 napja

Na be is húztam ami hiányzott, ennyiért mindegyik ajándék. mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 5 hónapja és 26 napja

Nem rossz a mai akció. mosolygó smiley

válasz erre