Napiapp ajánló (2018. március 14.)

2018. március 14.
6.8061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Demon's Rise: 2199 helyett 249 forintra leárazva húzhatjuk be magunknak most egy kis ideig az egyik legjobb mobilos Diablo-klónt, melyben választott hősünk oldalán Angor ősi, sötét titkokat rejtő városában kalandozhatunk majd - rendhagyó módon körökre osztott formában.

Joining Hands 2: 899 helyett 389 forintra leárazva juthatunk hozzá most egy különleges mobilos puzzlerhez is, mely a logikai játékok sorát erősítve kellemes grafikai körítéssel és elgondolkodtató élményekkel várja a rajongókat több mint 140 pályán át.

Everybody's RPG: 239 forint helyett teljesen ingyen letölthető a Play Áruházból az Everybody's RPG, egy vérbeli retro szerepjáték, melyben egyedül vagy mások társaságában csatlakozhatunk a végtelen háborúkhoz.

App Store:

League of Light: Silent Mountain: 1090 forintra leárazva szerezhetjük be magunknak a League of Light: Silent Mountain című kalandjátékot, mely a klasszikus tárgykeresős kalandozások kedvelőinek örömére rengeteg nyomozással és fejtörőkkel garantálja számunkra a nagyszerű sztori felgöngyölítését.

Dig Deep!: 349 forintra leárazva megy most a Dig Deep! című intergalaktikus bányász játék, melyben kis hősünk oldalán egyetlen célunk lesz: a szörnyek legyűrésével és a sziklák robbantásával minél mélyebbre jutni.

Pool Break 3D: ha imádsz biliárdozni, akkor egy pillanatig se habozz most a Pool Break 3D letöltésével, hiszen egyrészt ingyen van, másrészt pedig garantált, hogy ennyire összetett és kellemes élményt egy mobiljátéktól nem kapsz, ha biliárdozásról van szó.
2 hozzászólás

Femobilos

6 éve, 5 hónapja és 24 napja

Uhh Demons Rise már jön is! meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 5 hónapja és 24 napja

Pool Break óriási élmény, és minden platformon fut. röhögő smiley Még PC-n toltam vele unalmas óráimban.

válasz erre