Napiapp ajánló (2018. március 19.)

2018. március 19.
6.7851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The House of Da Vinci: 1699 helyett 1000 forintért találjuk egy rövid ideig a Play Áruházban a The Room-sorozat mintájára készült The House of Da Vinci című kalandjátékot, melyben a legkülönfélébb fejtörők megoldásával kell felfedeznünk a híres feltaláló titkos könyvtárát.

Planar Conquest: 1590-ről 690 forintra leárazva megy most a Planar Conquest, egy igencsak különc kis stratégia, melyben saját mágusunk megalkotása után több mint 300 varázslattal harcolhatunk, hódíthatunk meg városokat és építhetünk seregeket.

Expanse: 469 helyett 129 forintért tudjuk begyűjteni Androidra a nagyszerű Expanse című RTS-játék prémium változatát, melyben a legendás Dune sajátosságait idézhetjük fel - helyenként már-már pofátlan nyúlásokkal.

App Store:

Soccer Juggler : teljesen ingyen letölthető most iOS-re az ügyességi focis játékok kedvelőinek dedikált Soccer Juggler, aminek a lényege röviden és tömören nem más, minthogy egy focilabdával eltaláljunk egy kapcsolót minden egyes pályán, amihez figyelembe kell vennünk a fizika törvényeit.

The Little Acre: 699 forintra leárazva tudjuk beszerezni egy rövid ideig a The Little Acre című kalandjátékot, melyben Aiden és lányának kalandjait ismerhetjük meg az ötvenes évek Írországában, ahol a páratlan páros egy idegen világba látogat azért, hogy teljesítse küldetését.

First Strike: Final Hour : szintén 699 forintért egy különleges RTS-játékot is behúzhatsz most magadnak, ebben az alkotásban ugyanis egy nukleáris háború kirobbanásának utolsó órájában kell helyt állnunk, és megakadályoznunk a katasztrófát.
3 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 5 hónapja és 19 napja

Nem túl acélos, de egyet be tudtam húzni!

válasz erre

zsenikém

6 éve, 5 hónapja és 19 napja

Ez a foci nem volt meg eddig.

válasz erre

fonemaker

6 éve, 5 hónapja és 19 napja

Bevásároltam! mosolygó smiley

válasz erre