Napiapp ajánló (2018. március 21.)

2018. március 21.
7.0871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Oddworld: Stranger's Wrath: 990 helyett mindössze 319 forintba kerül most Androidra az egyik legjobb Oddworld-játék, mely egy vérbeli FPS-ként tárja elénk a jó öreg karakterek történetét, több mint 20 órányi játékidővel.

Age of Civilizations Asia: 439 forint helyett 290 forintba kerül most egy rövid ideig az egyik legjobb Androidos hardcore stratégia, melyben egyenesen az ázsiai régió országainak életébe avatkozhatunk bele.

Miriel's Enchanted Mystery: 899 forintról 389 forintra akciózva szerezhetünk be magunknak egy különleges régi vágású kalandjátékot, melyben mini-játékok és sok-sok tárgykeresés társaságában csatlakozhatunk Miriel varázslatos történetéhez.

App Store:

Moto Race Pro: az oldalnézetes motorversenyek rajongóinak legnagyobb örömére egy rövid ideig teljesen ingyen letölthetjük magunknak az App Store kínálatából a Moto Race Pro-t, melyben egy terepmotor nyergében ülve teljesíthetjük a technikás pályákat.

Nexomon: 349 forintért gyűjthetjük be egy rövid ideig az egyik legjobb Pokémon-klónként emlegetett Nexomon-t az App Store-ról, amiért cserébe a klasszikus Pokémon szerepjátékok legszebb élményét idézhetjük majd fel a kis képernyőn.

Dark Guardians: szintén 349 forintért kaparinthatjuk meg magunknak a runnerek és a ritmusjátékok műfaját a sötét oldalnézetes akciókkal ötvöző Dark Guardians-t, melyben szörnyekkel és a sötétséggel hadakozhatunk elképesztően intenzív harcok résztvevőjeként.
4 hozzászólás

ÁdámC-Ops

6 éve, 5 hónapja és 17 napja

Nem az én napom...mosolygó smiley

válasz erre

Femobilos

6 éve, 5 hónapja és 17 napja

Motorace Pro nem ingyenes, reklámok vannak benne.

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 5 hónapja és 17 napja

Hát ma nem sok ingyenes volt. mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 5 hónapja és 17 napja

Moto Race Pro behúzva! mosolygó smiley

válasz erre