Napiapp ajánló (2018. március 5.)

2018. március 05.
6.3071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Race for the Galaxy: 2599 helyett 1399 forintba kerül most pár napig a Race for the Galaxy című mobiljáték, mely a jól ismert kártyás társas digitalizált változataként garantáltan hónapokra elegendő friss élménnyel kecsegtet majd számodra.

The Slimeking's Tower: 1790-ről 399 forintra leárazva megy most a The Slimeking's Tower prémium változata, melyben egy klasszikus roguelike akciójátékként az lesz a feladatunk, hogy kipucoljuk egy torony összes szintjét, miközben megannyi rémség és akadály vár majd ránk.

Dots Sync: a Dots Sync egy rendkívüli kihívásokat garantáló brain trainer mobiljáték, amit 319 forint helyett most teljesen ingyen letölthetünk magunknak, lényege pedig röviden az, hogy minimál dizájn társaságában ki tudjunk alakítani egy modern közlekedési rendszert.

App Store:

Feed the Rats: teljesen ingyen megy most az App Store-on a nagyszerű Feed the Rats című oldalnézetes platformer, melyben a viktoriánus érát egy kis steampunk hatásokkal övező helyszíneken kell teljesen realisztikus fizikával teljesítenünk a küldetéseket kis patkányunk oldalán.

PuzzlAR: World Tour : 349 forintra leárazva gyűjthetjük be magunknak a PuzzlAR: World Tour-t az App Store-ról, mely egy egészen új szintre emeli a fejtörőkre koncentráló puzzlerek élményét, hiszen a különféle akadályokat a kiterjesztett valóságban kell majd legyűrnünk.

Clans: átmenetileg 1090 forintért megy iOS-re a Clans, az egyik legjobb Plants vs Zombies-klón, melyben lehetőségünk nyílik összehozni egy fejleszthető katonákból álló klánt annak érdekében, hogy egy vad akció-stratégiában lenyomjuk a zombikat.
4 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 6 hónapja és 4 napja

Feed the rats már jön is! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 6 hónapja és 5 napja

Igen jó akciók vannak ma is, a Clans lehetne olcsóbb, behúznám, de ennyit nem ér.

válasz erre

Mendez

6 éve, 6 hónapja és 5 napja

Dots Sync rohadt nehéz épp ezért rohadt jó is! mosolygó smiley Behúzva.

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 6 hónapja és 5 napja

Nah van ingyenes is ami eddig nekem nem volt meg. Király! mosolygó smiley

válasz erre