Napiapp ajánló (2018. szeptember 14.)

2018. szeptember 14.
8.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Runic Rampage: 1390 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most a Crescent Moon Games által készített Runic Rampage-re, mely egy szuper hack and slash szerepjátékként garantáltan feledhetetlen élményeket kínál majd.

RealFishing3D: 329 forint helyett szintén totál ingyen csaphatunk le most egy rövid ideig a RealFishing3D című horgászós mobiljátékra, melyben a legkülönfélébb halakat, sőt akár még cápákat is foghatunk.

Gears: a 734 forintos árcédula helyett szintén ingyen csaphatunk le Androidon a Gears című golyóterelgetős alkotásra, melyben a cél mindössze az lesz, hogy eljuttassuk valós fizikával mozgó labdánkat egyik pontból a másikba.

App Store:

Turbo Wheels: átmenetileg totál ingyen megy az App Store-on a Turbo Wheels című autós játék, mely a döntött felső nézetes száguldás megszállottjainak garantáltan jó választás lesz majd - pláne egy ilyen akció mellett.

PepeLine Adventures: a PepeLine Adventures egy kellemes kis útkeresős logikai játék, melyet átmenetileg szintén ingyen tölthetsz le iOS-re, a cél pedig, hogy a pálya átalakításával Pepe és Line ismét egymásra találjanak.

Level: A Simple Puzzle Game: a Level: A Simple Puzzle Game-nél egyszerűbb és minimalistább megjelenéssel ellátott ügyességi játékot még tuti nem láttál, a legjobb azonban, hogy az alkotást totál ingyen letöltheted most magadnak, amiért cserébe 140 pályányi kihíváshoz juthatsz hozzá.
2 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 24 napja

Szuper akciók vannak ma! meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

6 éve, 24 napja

Nagyszerű kis péntek ez! mosolygó smiley

válasz erre