Napiapp ajánló (2022. február 14.)

2022. február 14.
92.9301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

SPHAZE: a Subpixels által lefejlesztett Sphaze egy igazi puzzle alkotásként került be a köztudatba, mely sci-fi környezetben hivatott élményeket szállítani. 699 jó magyar forint helyett most teljesen ingyen megy!

The Enchanted Worlds: a Syntaxity puzzle címe is felkerült a mai felsorolásba, lévén a The Enchanted Worlds most a szokásos 1690 forint helyett totálisan ingyen és bérmentve bezsebelhető!

Solar 2: a Murudai által hegesztett Solar 2 999 forint helyett most 419 forintért megy, ezért cserébe pedig egy űrben játszódó szimulátorszerűséget kapunk. Ha fogékony vagy a témára, tegyél vele egy próbát!

App Store:

Everybody's RPG: a szerepjátékok szerelmesei természetesen a mai Napiapp során sem maradnak hoppon, mivelhogy itt van az Everybody's RPG, amely most teljesen ingyenesen bezsákolható egy rövidke időintervallumon belül.

Lost Cities: a kétfős szoliter játékként leírható Lost Cities is szép kedvezménnyel megy most az App Store-ban, tekintve hogy az iOS-es közösség teljesen ingyen és bérmentve teheti rá a mancsát a produktumra.

Room on the Broom: és végül, de nem utolsó sorban, a meglehetősen egyedi látványvilággal bíró Room on the Broommal zárjuk a sort, mely szintén teljesen ingyen megy, úgyhogy ne habozzatok lecsapni rá!
5 hozzászólás

peter97

2 éve, 3 hónapja és 16 napja

Ez nem gyenge nap ismét! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 3 hónapja és 16 napja

Iphone-osoknak ma nagyon jó napjuk van! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

2 éve, 3 hónapja és 16 napja

iOS mennyire durva ma! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 3 hónapja és 16 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

2 éve, 3 hónapja és 17 napja

Ingyenes a Sphaze? meglepett smiley Az mekkora királyság!!!

válasz erre