Napiapp ajánló (2021. február 28.)

2022. február 28.
86.8021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

OK Golf: a Playdigious égisze alatt megvalósult OK Golf a golfozás örömeit (ki hitte volna?) hozza el a mobilképernyőkre. Alapjáraton 899 forintot kérnek el érte, most csak 229 forintot.

Fairy Knights: a WID Studio szerepjátékával folytatjuk a sort, a borzasztóan aranyos grafikával megvalósított Fairy Knights-cal, mely 1390 forint helyett most 489 forint ellenében vásárolható meg.

Pop the Tiles: a Nothing Box Games minimalista alkotásával zárjuk az Androidos frontot, nevezetesen a Pop the Tiles-szal, mely most 1099 forint helyett 499 forintba kerül.

App Store:

Kero Blaster: a Kero Blaster című pixel art grafikás lövölde most csak 1090 forintba kerül, ezért cserébe pedig egy őrületesen nagy darát húzhatnak be azok, akik iOS masinériákon játszanak.

Wild Tri-Peaks: a totál ingyenesen beszerezhető Wild Tri-Peaks a következő a sorban, amely a kártyázás örömeit hivatott fókuszba helyezni, méghozzá egészen egyedi körülmények közepette.

Dr. Panda Restaurant 2: ingyenes alapon húzhatjuk be egy rövidke ideig a Dr. Panda Restaurant 2-t, melyben egy cuki panda éttermét kell terelgetnünk. Bérmentve abszolút megéri!
5 hozzászólás

Gólem

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

OK Golf ennyiért már jön is!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Köszönjük a nagyszerű hétinddítást!

válasz erre