Napiapp ajánló (2022. április 11.)

2022. április 11.
80.1041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Crisis of the Middle Ages: az OrgAction szerepjátékával nyitjuk a sort, a Crisis of the Middle Ages-szel, ami klasszikus pixel art grafikát kínál a usereknek. 409 forint helyett most teljesen ingyen megy!

Tales of Illyria: Destinies: természetesen nem hagyunk titeket ingyen játék nélkül sem, lévén a Tales of Illyria: Destinies című szoftver most 379 forint helyett bérmentve húzható be.

Tennis Club Story: és végül, de nem utolsó sorban, itt van a sportszerelmesek számára egy kis finomság, nevezetesen a Tennis Club Story, mely most 2099 forint helyett 1290 forintba kerül.

App Store:

Dwarf Journey: csokipénzért húzhattok be most egy nagyon izgalmas side scrollert, nevezetesen a Dwarf Journey-t, hiszen mindössze 349 forintért megy az App Store berkein belül.

Cultist Simulator: folytassuk is a dolgokat a Playdigious munkájával, a Cultist Simulatorral, amely ahhoz képest, hogy milyen minőséget képvisel, most csak 699 forintért megy!

Crisis of the Middle Ages: és végül, de nem utolsó sorban, itt is szólunk, hogy mint Androidon, úgy a Google Play-ben is elérhető ingyen és bérmentve a Crisis of the Middle Ages című humoros, retro szerepjáték.
4 hozzászólás

Chico

2 éve, 1 hónapja és 17 napja

Nagyszerű, köszönjük!

válasz erre

Gólem

2 éve, 1 hónapja és 17 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 17 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 1 hónapja és 18 napja

Legnagyobb királyság így indítani a hetet, Tales of Illyria Mária behúzva! mosolygó smiley

válasz erre