Napiapp ajánló (2022. április 18.)

2022. április 18.
86.5031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Distraint 2: a Distraint 2 című kalandjátékkal nyitjuk meg a mai Napiappot, amely Jesse Makkonen munkájaként írható le. Most 2699 forint helyett mindössze 699 forintba kerül a produktum!

This War of Mine: a 11 bit Studios szimulátorával, menedzserjátékával folytatjuk a sort, nevezetesen a This War of Mine-nal, mely bár alapvetően 3699 forintba kerül, most csak 699 forintért megy.

World War 3: a World War 3, avagy a Google Play fordításában 3. világháború - globális konfliktus is kedvezményes, mely egyébiránt 790 forintba kerülne, de most teljesen ingyenes.

App Store:

HappyTruck: ha szeretnél egy oldalnézetes, klasszikus autós játékot húzhatunk be az App Store jóvoltából, ami alapvetően fizetős cím lenne, de most teljesen ingyenesen rátehetjük a mancsunkat.

Kahuna: a Kahuna című, trópusi hangulatú mobiljáték a következő, stratégiai alapokkal kedvez számunkra. Most mindössze 1290 forint ellenében tehetjük rá a mancsunkat!

Inua - A Story in Ice and Time: és végül, de nem utolsó sorban, itt van nekünk az Inua - A Story in Ice and Time, mely egy lélegzetelállító kalanddal szolgál számunkra, most csak 1999 forint ellenében.
4 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 3 napja

This War of Mine ennyiért ajándék! Kösziköszi!

válasz erre

peter97

2 éve, 2 hónapja és 3 napja

Királyság, köszi a gyűjtést!

válasz erre

Mendez

2 éve, 2 hónapja és 4 napja

Nagy köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 2 hónapja és 4 napja

3 VH jónak ígérkezik, azt beszerzem.

válasz erre