Napiapp ajánló (2022. április 22.)

2022. április 22.
77.6941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

SpellForce: Heroes & Magic: a SpellForce: Heroes & Magic az a cím, mellyel megnyitjuk a mai Napiappot. Ezt a stratégiai játékot most 2599 forint helyett mindössze 122 forintért betehetitek a könyvtáratokba!

OXXO: hoztunk egy ingyenes puzzle alkotást is, az OXXO-t, mely minimalista stílusával igyekszik elnyerni minden játékos figyelmét. Alapból 790 forintba kerülne, szóval most gyakorlatilag ajándék!

Cyberlords - Arcology: a HandyGames munkájával zárjuk a sort, a Cyberlords - Arcology-val, amely most 690 forint helyett konkrétan csokipénzért, mindössze 122 forintért húzható be!

App Store:

Dragon's Blade: HoL: App Store-os fronton első kézből itt van nekünk a Dragon's Blade: HoL, mely Nathan Darst munkája, és most mindössze 399 forint ellenében betehetjük a könyvtárunkba!

Avernum 2: Crystal Souls HD: a Spiderweb Software játéka, az Avernum 2: Crystal Souls HD is bekerült a mai leárazott alkotások sorába, melynek értelmében 1990 forintért tehetitek rá a mancsotokat a produktumra.

picFind: és végül, de nem utolsó sorban, hoztunk nektek egy nagyon egyszerű képkeresős mobiljátékot, mely azonban totál ingyen megy, úgyhogy teljes mértékben megéri behúzni!
5 hozzászólás

Gólem

2 éve, 1 hónapja és 6 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Bencus86

2 éve, 1 hónapja és 6 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

2 éve, 1 hónapja és 6 napja

Most jó akciók vannak.

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 1 hónapja és 6 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 1 hónapja és 6 napja

Uhhh SpellForce ennyiért!!!!!! meglepett smiley

válasz erre