Napiapp ajánló (2022. április 25.)

2022. április 25.
83.7231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Peppa Pig: Theme Park: Peppa Malac figurája ismerősen csenghet sokaknak, és a vidámparkos élményekkel kecsegtető Peppa Pig: Theme Park mobiljátékon keresztül most közelebb kerülhetünk a karakterhez. 1090 forint helyett most totál bérmentve gyűjthetjük be ezt az edukációs jellegű játékot.

Spitkiss: 219 forintra leakciózva megy most pár napig Google Play-en a Spitkiss, egy igazán különleges csókküldő platformer, melyben kis hősünk pusziját kell eljuttatnunk a célba az elképesztően trükkös pályákon.

Card Quest: egy őrült kártyás játékkal zárjuk a Google Play-es sort, nevezetesen a Card Questtel, mely alapvetően 2299 forintba kerülne, de most csak 449 forint ellenében megy.

App Store:

Underworld Office: az Underwold Office című alkotás egy interaktív sztorijátékként írható le, mely megannyi finomsággal kecsegtet a műfaj rajongói számára. Most mindössze 1290 forintba kerül!

Murders on Budapest: a Buff Studio munkája folytatja a sort, a Murders on Budapest, mely most mindössze 1290 forintért megy. Nyomozásra fel!

Moto Race Pro: nyugi, App Store-os fronton sem hagyunk titeket cserben, már ami az ingyenes címeket illeti. A Moto Race Pro most totálisan ingyen húzható be az iOS-es készülékekre!
4 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Köszi a gyűjtést srácok! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Moto Race rohadt jó, főleg ingyen!!! meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre