Napiapp ajánló (2022. április 29.)

2022. április 29.
77.5151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Star Wars: Knights of the Old Republic II: indítsuk a sort egy hatalmas ajánlattal, a Star Wars: Knights of the Old Republic II-vel, mely majdnem féláron húzható be. Most 5799 forint helyett 3299 forintba kerül!

Star Wars: Knights of the Old Republic: a Star Wars: Knights of the Old Republic első része is szép kedvezménnyel megy most, aminek keretén belül 3890 forint helyett csak 2199 forintot kell érte kiadnunk.

Panmorphia: a Panmorphia című puzzle mobiljáték az utolsó az Androidos sorban, ami alapjáraton 899 forintba kerülne, de most teljesen ingyenesen zsákolható be.

App Store:

Final Fantasy VII: a Final Fantasy VII az App Store-on keresztül is kedvezményes, hiszen most 3790 forintba kerül minden idők egyik legjobb szerepjátéka, ami nagyon jó ár egy ilyen tartalmas címért!

Hidden Folks: ha szereted a Hol van Waldo? című élményt, akkor a Hidden Folks aktuális ajánlata neked való, hiszen most 799 forintba kerül ez a keresgetős, fekete-fehér grafikával megspékelt alkotás.

Crystal Cove: és végül, de nem utolsó sorban, itt van nekünk egy különleges match-3 mobiljáték, a Crystal Cove, ami egy rövidke ideig totál ingyen és bérmentve zsákolható be!
4 hozzászólás

fonemaker

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Köszönjük!

válasz erre

peter97

2 éve, 1 hónapja és 22 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 1 hónapja és 22 napja

Hogy a KOTOR sosem kapható normális áron... szomorú smiley

válasz erre

Chico

2 éve, 1 hónapja és 22 napja

De jó akciók vannak.

válasz erre