Napiapp ajánló (2022. április 4.)

2022. április 04.
95.0991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Date Defense: megnyitjuk kapásból a Napiappot egy ingyenes alkotással, nevezetesen a stratégiai alapokon nyugvó Data Defense-szel, mely most 1290 forint helyett teljesen ingyen bezsákolható.

HoPiKo: ha vágysz egy igencsak könnyed, egyszerű szórakoztatással kecsegtető árkád őrületre, akkor jó hírünk van, lévén a HoPiKo pontosan ezt kínálja. 590 forint helyett most teljesen ingyenes!

Fairy Knights: és végül Androidos fronton egy szerepjátékot hoztunk, az igencsak nagy népszerűségnek örvendő Fairy Knights-ot, ami most 1390 forint helyett mindössze 369 forintba kerül.

App Store:

Galaxy Genome: App Store-os fronton kapásból hoztunk egy hatalmas űrkalandot, nevezetesen a Galaxy Genome-ot, amely most 699 forintos árcédula ellenében zsákolható be iOS-es készülékekre.

Kings Hero 2: nyilván itt sem hagyunk titeket RPG nélkül, ezért kapásból hoztunk nektek egy körökre osztott szerepjátékot, a Kings Hero 2-t, amely most csak 349 forintba kerül.

Letter Wizard: és végül, de nem utolsó sorban, itt van a Letter Wizard, mely pofon egyszerű megoldásaival igyekszik addikciót okozni az egyszeri játékosoknak. Most ingyen és bérmentve!
4 hozzászólás

fonemaker

2 éve, 2 hónapja és 18 napja

Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 2 hónapja és 18 napja

Köszi srácok, mára is jutott ingyen game! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 2 hónapja és 18 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

2 éve, 2 hónapja és 18 napja

Data Defense volt már sajna, de ez a HoPiKo már jön is lefelé! mosolygó smiley

válasz erre