Napiapp ajánló (2022. április 6.)

2022. április 06.
91.1721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Switch - Puzzle Game: a már címében is sokat mondó Switch - Puzzle Game nem más, mint egy egyszerű, ugyanakkor igencsak agytornáztató puzzle alkotás a Quark Game-től. Most 1699 forint helyett mindössze 489 forintba kerül!

Lil Big Invasion: Dungeon Buzz: ha szeretnél valami jóféle kalandjátékot a könyvtáradba, akkor remek hírünk van, mivelhogy most a Lil Big Invasion: Dungeon Buzz 990 forint helyett totál ingyen megy!

Perplexed: és végül, de nem utolsó sorban, Androidos fronton itt van nekünk a Perplexed. A Quark Game-től származik ez a szoftver is, és most 890 forint helyett 489 forintba kerül a produktum!

App Store:

Prune: 2015-ben hatalmas sikereket aratott a Prune című játék, mely egyfajta szerelmeslevél a Földünket belepő fákhoz. Most 1090 forintra árazták le az App Store-ban!

Castles of Mad King Ludwig: egy igencsak különleges társasjáték adaptációja következik, nevezetesen a Castles of Mad King Ludwig, amit most szintúgy kedvezménnyel zsebelhettek be az App Store-on keresztül. Egészen konkrétan 2990 forintba kerül!

[the Sequence]: és végül, de nem utolsó sorban, a [the Sequence] című alkotással zárjuk le a sort, mely csokipénzért, azaz mindössze 349 forintért húzható be az iOS-es közönség által!
4 hozzászólás

SamsungFan

2 éve, 1 hónapja és 22 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

peter97

2 éve, 1 hónapja és 22 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 1 hónapja és 22 napja

Lil Big Invasion már csorog is, köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

2 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nem ez a legcombosabb napiapp szerda, de köszönjük így is! mosolygó smiley

válasz erre