Napiapp ajánló (2022. április 8.)

2022. április 08.
89.3411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dead Cells: zseniális ajánlattal indítjuk a sort, méghozzá a kiváló Dead Cells leárazásával. Ha érdekel ez a roguelike móka, akkor most 2499 forint helyett csak 1249 forintot kell érte kiadnod.

Irregular Recruits: megyünk tovább egy ütős stratégiai mobiljátékkal, nevezetesne az Irregular Recruits-cal, mely szintúgy pazar kedvezményt kapott. 1399 forint helyett most csak 700 forintot kell fizetni érte.

Freebloks VIP: és végül, de nem utolsó sorban, itt van a Freebloks VIP, mely az Androidos fronton a mai ingyenes választásunk. Így bizony: alapvetően 800 forintot kéne érte fizetni de most ingyen bezsákolhatjátok.

App Store:

Gunslugs 2: ki ne szeretne Mr. T-re hajazó figurával és hasonló sztárkarakterekkel szaladgálni és darálni? A Gunslugs 2 pontosan ezt az élményt nyújtja, ráaádul most csak 349 forint ellenében!

Football Manager 2022: a focis menedzserek rajongói sem maradnak ki a mai Napiappból, lévén most a football Manager kedvezményesen zsákolható be az App Store-on keresztül. 2490 forint ellenében már be is tehetitek a könyvtáratokba!

Triangle: és végül, de nem utolsó sorban, a Triangle című stratégiai alkotás teljesen ingyen és bérmentve zsákolható be az App Store-ból, ami remek ajánlatnak tekinthető!
3 hozzászólás

Bencus86

2 éve, 2 hónapja és 14 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

2 éve, 2 hónapja és 14 napja

Kösi srácok! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 2 hónapja és 14 napja

Köszi köszi, jól indul a hétvége! mosolygó smiley

válasz erre