Napiapp ajánló (2022. augusztus 1.)

2022. augusztus 01.
33.2731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Defense Zone HD: mint minden hétfőn, most is kezdjók a hetet a legjobb akciós játékokkal, az első delikvens nem más, mint egy szuper stratégiai játék, a Defense Zone HD-ban tankokkal kell rombolni a védelmi tornyokat - ráadásul a könnyed szórakozás most egy fillérbe sem kerül, hiszen a nagyjából ezer forintos árcédula eltörölve egy rövid ideig.

Demon Hunter: Premium: bár alig másfél hónapja volt akcióban a Demon Hunter: Premium, voltak akik lecsúsztak róla, nekik biztos nagy öröm, hogy a tripla A játék most ismét ingyenes a közel kétezer forintos ár helyett.

MA 1 - President Simulator PRO: ha mindig is szeretted volna kipróbálni, milyen is egy ország elnökének lenni, hát itt a lehetőség, a MA 1 - President Simulator PRO 2090 forint helyett most mindössze 499 forintért kínálja ezt az élményt.

App Store:

Everybody's RPG: ismét akciós egy rövid ideig az Everybody's RPG szerepjáték, amely most egy igen rövid ideig ingyenessé vált a 391 forintos ár helyett.

GeoCon HD (csak iPad): következő játékunk egy edukációs játék, a GeoCon HD könnyed szóraközást kínál a matematikai szabályait alapul véve, ráadásul most mindez ingyenesen tehető meg a 391 forintos normál ár helyett.

Dungeon Warfare: a tower defense kedvelői biztosan örömmel fogadják mai utolsó appunkat, amiben kazamatáinkat védelme a feladatunk a ránk támadó ellenfelekkel szemben - most ráadásul mindössze 399 forintért tehetjük ezt meg a közel 1200 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 16 napja

Hála!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 16 napja

Nagyszerű, így kell kezdeni egy hónapot! röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 17 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

1 éve, 9 hónapja és 17 napja

Na valami ilyesmire szeretek felkelni. röhögő smiley

válasz erre