Advertisement

Napiapp ajánló (2022. augusztus 5.)

2022. augusztus 05.
36.4011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

WindWings: Space shooter, Galaxy attack (Premium): megint elrohant egy hét, mi pedig hozzuk is a hétvégi csemegét, elsőként rögtön egy kiváló akciójátékot, a WindWings: Space shooter igazi régivágású topdown shooter, ami most 780 forint helyett teljesen ingyen tölthető le.

Defense Zone 2 HD: a hét elején a Defense Zone első részét hoztuk ingyen, most pedig itt a következő etap, a tower defense RTS játék folytatása szintén ingyenesen tölthető le a közel 1200 forintos alapár helyett.

Tap Town - Soul Event LEJÁRT!: a tapicskolós RPG-k sorát bővíti mai utolsó androidos játékajánlatunk, ami 599 forint helyett ma ingyenesen tölthető le.

App Store:

The Spell: kezdjük az iOS sort is egy rövid ideig ingyenessé vált játékkal, a The Spell egy jópofa gyűjtögetős, ugrálós platformer, igazán nagyszerű rövid időtöltésekre - ráadásul most teljesen ingyenes a 391 forintos ár helyett.

1944 Burning Bridges Premium: a stratégiai játékok rajongói örülni fognak a következő ajánlatnak, az 1944 Burning Bridges Premium a TBS játékok jeles képviselője, most pedig mindössze 199 forintba kerül a 600 forintos ár helyett.

7 Souls: egy nagyszerű sztoriközpontú RPG-vel zárjuk a heti napiappok sorát, a 7 Souls-ért mindössze 199 forintot kell most kifizetni a 400 forint helyett.
Advertisement
5 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

Köszi srácok! Szép hétvégét!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

De kár hogy tap townról lemaradtam.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 5 hónapja és 5 napja

Defense Zone 2 tökéletes lesz hétvégére.

válasz erre

peter97

1 éve, 5 hónapja és 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre