Napiapp ajánló (2022. augusztus 10.)

2022. augusztus 10.
31.5651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dead Cells: hétfőn iOS-en ajánlottuk az utóbbi idők egyik legjobban sikerült akció-platformerét, ott azonban elég húzós áron ment, most viszont Androidon "mindössze" 1750 forintot kell kifizetnünk érte a 2499 forintos alapár helyett.

Railways - Train Simulator: címével ellentétben a Railways - Train Simulator nem egy vonatszimulátor, annál inkább egy útépítős logikai puzzle, ahol vonatokat kell megfelelő pályákra terelnünk, és megakadályozni azok összeütközésést - a játék most ingyen tölthető le a 790 forintos ár helyett (iOS-en is ingyenes!).

Package Inc - Cargo Simulator: Sim City szerű élményben lesz része annak, aki a Package Inc-t telepíti, ahol a fő feladatunk a szállítmányozás megszervezése és kivitelezése lesz - most nulla forintért telepíthetőa játék a 790 forintos ár helyett (iOS-en is ingyenes!).

App Store:

Traffix: City Rush: maradva az Infinity Games akcióinál, folytassuk is a sort az androidon két ingyenes játék kiadójának iOS-re fejlesztett repülőtér-irányítós játékával, amely most ingyen tölthető le a 800 forint körüli ár helyett (androidon is).

The Chronos Principle - LEJÁRT!: tegnapelőtt androidon, most pedig iOS-en ingyenes az egyszerű kinézetű, de roppant addiktív The Chronos Principle, aminek az alapára 799 forint közelében lenne.

Kensho: igen hangulatos és gyönyörűen megrajzolt logikai játékkal zárjuk a mai napiappok sorát, a Kensho mindössze 99 forintért szerezhető most be a közel 1600 forintos ár helyett.
5 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 10 hónapja és 1 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

peter97

1 éve, 10 hónapja és 1 napja

Dead Cellsnek ez már reális ár amúgy.

válasz erre

Chico

1 éve, 10 hónapja és 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 1 napja

Nagyszerű nap, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 10 hónapja és 1 napja

Köszi szépen srácok!

válasz erre