Napiapp ajánló (2022. augusztus 12.)

2022. augusztus 12.
29.7351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Trojan War Premium: Legend of Sparta: kezdjünk is neki a pénteki napiappnak, legyen mivel játszani a hétvégén - elsőként itt egy pörgős stratégiai játék, ami ráadásul most ingyen húható be a 399 forintos normál ár helyett.

Defense legend 4 HD: Sci-fi TD: az utóbbi időben minden hétre jut valami tower defense játék, most sincs ez másként, a Defense legend 4-ben a folyamatosan ránk támadó ellenség ellen kell megvédenünk bázisunkat - a játék most ingyenesen tölthető le a 179 forintos ár helyett.

Space Shooter: Galaxy Attack: a végére egy akció őrületet hagytunk, a Space Shooter: Galaxy Attack a Galaxian élmény felturbózott változata, ráadásul a topdown shooter most teljesen ingyenes a 129 forintos alapár helyett.

App Store:

SciFlyr: scifivel fejeztük be az androidos listát, folytassuk is scifivel az iOS-t, a SciFlyr egy futurisztikus hangulatú, minimalista űrhajós játék, amelyben a feladatunk a repkedés és közben a pontgyűjtés - a minőségi ügyességi játék most teljesen ingyen tölthető le a 399 forintos alapár helyett.

Break Brick Out - Fun to break: második iOS játékunk címe magáért beszél, a minőségi brick breaking élményt kínáló stuff rövid ideig ingyen húzható be a közel 2000 forintos alapár helyett.

8-bit Console Tank: nem tudjuk megunni a 8bites fílinget, és ezzel nyilván sokan vannak így, akik ehhez a csoporthoz tartoznak biztosan örülni fognak legutolsó mai ajánlatunkhoz, ami igazi retro élményt nyújt, most ráadásul nulla forintért, a közel 2000 ezer forintos ár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Perfekt napiapp! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Fullfree! meglepett smiley Ilyen már rég volt, nagyon köszönjük!

válasz erre