Advertisement

Napiapp ajánló (2022. augusztus 15.)

2022. augusztus 15.
27.6811
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Dungeon Princess : Offline Dungeon RPG: nagy akcióban van most a retro hangulatú akció RPG mindkét része, a Dungeon Princess 8 bites hangulatával és régivágású játékmenetével igazi kuriózum a mobilos játékok világában - a közel 3 ezer forintos játék most ingyen tölthető le.

Dungeon Princess 2 : Offline Dungeon RPG: és már itt is a folytatás, a Dungeon Princess 2 tökéletesen viszi tovább az előd hangulatát, nagy kár lenne kihagyni a bunyós csajok újabb kalandját - és nem csak azért mert egy fillérbe sem kerül most az eredeti, szintén közel 3 ezer forintos ár helyett.

Pixel Blade M VIP: és ha már a retró hatású játékoknál tartunk, itt a mai utolsó androidos ingyenjáték, a Pixel Blade ráadásul szintén az akció szerepjátékok sorát bővíti - most ingyen húzható be a közel 800 forintos alapárral szemben.

App Store:

True Skate: a virtuális gordeszkázás jeles képviselője, a True Skate igazán jó élményt kínál - az ügyességi játék most ingyenesen tölthető le a közel 800 forintos ár helyett.

Block vs Block II: nagyszerű hírünk van a tetrisek szerelmeseinek a Block vs Block mindkét epizódja ingyenesen tölthető most le (az egyik alapára 2000, a másiké 2400 forint), mi a második részt emeltük ki.

Spinny Monster: az alapvetően iPadre tervezett, de universal appként bármire telepíthető Spinny Monster egy roppant egyszerű, azonban nagyon addiktív ügyességi játék, ahol szörnyekkel kell elkapnunk a lehulló cukrokat - ráadásul most ingyen tölthető le a 800 forintos normál ár helyett.
6 hozzászólás

Ronalddo

6 hónapja, 1 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Chico

6 hónapja, 1 napja

Köszönjük a gyűjtést srácok, nekd is Celam!

válasz erre

Celam

6 hónapja, 1 napja

Most elég komoly leárazást kapott az ARIDA: Backland's Awakening is, ami egy egész hangulatos túlélő kaland játék.

A videojátékok evolúciós fázisain végigvezető RPG, az Evoland 2 szintén kedvezményes, 200 Ft-os áron érhető most el.

A Rebel Cops című taktikai játék ára pedig mindössze 250 Ft a jelenlegi akcióban.

válasz erre

peter97

6 hónapja, 1 napja

Így kell elkezdeni egy hetet!

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

6 hónapja, 1 napja

Imádom amikor minden ingyenes! Köszönjük!

válasz erre