Advertisement

Napiapp ajánló (2022. augusztus 17.)

2022. augusztus 17.
34.0721
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Bug Dolls - Horror Game: kezdjük egy kis parával a szerdai napiappot, erre nincs is most jobb kiválasztott, mint a Bug Dolls, ami nem más mint egy igen jól összerakott horror játék - ráadásul a rettegés most ingyenes a közel 2 ezer forintos alapár helyett.

Paign - RPG: ha kimostuk az alsógatyeszt, akkor máris itt egy valamivel könnyedebb alkotás, a Paign egy kellemes hangulatú RPG, a stílus minden elemével, gyűjögethetünk, felfedezhetünk és fantasy világba csöppenhetünk - mindezt most teljesen ingyen az 1200 forintos normál ár helyett.

JUMANJI: The Curse Returns: a Jumanji nagyszerű alapanyag egy mobiljátékhoz, ráadásul most itt is van egy akciós áron, ha valaki kedveli a táblajátékos kalandokat, most 365 forint helyett 231 forintért teheti rá a mancsát.

App Store:

One Hit: a One Hitben túl sok feladatunk nincs, egy körből kell kifelé lövöldöznünk, ami azonban nem is olyan egyszerű mint ahogy hangzi, egy biztos: ingyen érdemes letölteni és kipróbálni a normál 800 forintos ár helyett.

Pixel Fighting Ninja Combat 3D: ha valaki egy kis bunyóra vágyik, és mindezt retro környezetben szeretné megtenni, akkor nincs is jobb ajánlatunk mint ez a játék - ami ráadásul most ingyen lehet bárkié a közel 4 ezer forintos ár helyett.

Mystic Vale: ha egy igazán szépen megrajzolt játékra lesne rá valaki, akkor a Mystic Vale jó választás lehet - most 1290 forintot kérnek a normál áron 2150 forintért kapható játékért.
7 hozzászólás

Tommy

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Szerencsére nem maradtam le most egyikről sem.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Koszi srácok, köszi Celam!

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez a Bug Dolls nagyon ígéretes!

válasz erre

Celam

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Most szintén akciós Android platformra a Monster Hunter Stories , ami a Pokemon játékok stílusát igyekszik a Monster Hunter világba átültetni színesebb, meseszerűbb grafikával prezentálva. Ennek év elején jelent meg a 2. része PC-re és Nintendo Switch-re, reméljük idővel azt is portolják.

válasz erre

Bencus86

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

peter97

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Köszi szépen!

válasz erre