Advertisement

Napiapp ajánló (2022. augusztus 19.)

2022. augusztus 19.
34.0091
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Endurance: dead space Premium: pénteki napiappunkat most egy kis scifivel kezdjük, az Endurance a régi játékok hangulatát idézi meg 8bites megjelenésével, a játékstílus szintén egy kissé retró, az élmény azonban mai, egy űrhajón kell irtanunk a megszálló katonákat - a játék most 309 forintba kerül a 699 forintos normál ár helyett.

G'Luck! - Jeu de plateforme 2D: a G'Luck egy rém egyszerű platformer, amiben tulajdonképpen semmi más dolgunk nincs mint ugrálni, gyűjtögetni, ellenfeleket legyőzni - pont mint minden platformerben - a játék most ingyen telepíthető a 391 forintos normál helyett.

RPG Dimension Cross: a Dimension Cross nem más mint egy jóféle JRPG, annak minden megszokott elemével, bájos grafikával és jó sztorival - a játék most 250 forintba kerül egy ideig, a legmagasabb ára már volt hogy 3600 forintot is kóstált.

App Store:

Scalak: épp két hete már volt egyszer ingyenes az ügyességi logikai puzzler, a Scalak, akkor sokan lemaradtak róla - reméljük most nem csak villámakcióban tették fel újra ingyen a fejlesztők, akik most megint elengedték a közel 800 forintos árat.

Townsmen Premium: mi mást is takarhatna egy olyan cím, mint a Townsmen - nyilván egy városépítős mókát, amit jó grafika mellett hangulatos játékmenet tesz megunhatatlanná - a játékért most mindössze 199 forintot kérnek a szokásos 1200 forintos ár helyett.

Last Colossus: mai utolsó játékunkkal a Gameboy hőskorát idézzük meg, hiszen a Last Colossus pont úgy néz ki, mintha a régi kézikonzollal játszanánk, a történet szerint pedig egy óriási robottal kell kalandoznunk az akció RPG-ben - a játék most 399 forintba kerül a 800 forintos ár helyett.
Advertisement
6 hozzászólás

Mordorer

6 hónapja, 5 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja, 5 napja

Nem a legcombosabb nap de azért köszi!

válasz erre

peter97

6 hónapja, 5 napja

Köszönjük!

válasz erre

Chico

6 hónapja, 5 napja

Köszi srácok! Townsmen Premium külön öröm nekem.

válasz erre

bekecs

6 hónapja, 5 napja

Nem rosszak, legalább van ingyenes is.

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 5 napja

Egészen jó kis akciók vannak.

válasz erre