Advertisement

Napiapp ajánló (2022. augusztus 22.)

2022. augusztus 22.
33.9571
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Stickman Legends Offline Games: méltán örvendenek nagy népszerűségnek a Stickman Legends játékok, az oldalnézetes nindzsa kaszabolós hack & slash maximális kikapcsolódást nyújt, főleg ha elég ügyesek vagyunk hozzá - az aktuális akciós játék ingyen érhető el 391 forintos ár helyett.

Slaughter 3: The Rebels: miinőségi TPS játékot kap az aki lecsap most a Slaughter 3-ra, a börtönös lövöldözős játékért ugyanis mindössze 119 forintot kérnek most a fejlesztők a 419 forintos normál ár helyett.

Braveland Pirate: a Braveland trilógia harmadik epizódjában kincset kell keresnünk Jim kapitány és kalózbandája segítségével, mindezt taktikai, stratégiai elemekkel megspékelve - a játék most 1499 forint helyett mindössze 219 forintba kerül.

App Store:

Pegasus Flight Simulator Games: nem tudjuk, mi alapján készült szimulátor a repülő lovakról, de tény hogy a Pegasus Flight Simulator pontosan ezt az élményt kínálja - most teljesen ingyen tölthető le az alapáron közel 4 ezer forintos játék.

8bitWar: Netherworld: időről időre akciós valamelyik 8bitWar játék, most épp a 180 pályát tartalmazó 8 bites retró hangulatú Netherworld kapott egy ingyenes cetlit az alapvetően ezerkétszáz közeli ár helyett.

Invading Horde: a tower defense játékok kedvelőinek érdemes most lecsapnia az Invading Horde-ra, hiszen a stílus egyik jeles képviselője most egész pontosan nulla forintba kerül a 391 forintos ár helyett.
Advertisement
5 hozzászólás

SamsungFan

6 hónapja, 2 napja

És nem maradtam le semmiről! Slaughter 3-nak különösen örülök!

válasz erre

peter97

6 hónapja, 2 napja

Ez szép felhozatal ismét!

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 2 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 2 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Chico

6 hónapja, 2 napja

Köszönjük srácok, kiváló!

válasz erre