Advertisement

Napiapp ajánló (2022. augusztus 24.)

2022. augusztus 24.
33.9451
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Crystalline: igazi csemegével kezdjük a mai napiappot, hiszen a Crystalline egy minőségi akció RPG, lenyűgöző hangulattal, varázslatos történettel és az anime legjöbb elemeivel - most pedig villámakcióban teljesen ingyenesen letölthető a 3490 forintos ár helyett.

Sudden Warrior Plus (Tap RPG): a Sudden Warrior Plus nem más, mint egy tapicskolós RPG, ami elsőre furán hangozhat, de az élmény garantált, kis lovagunkkal kell végigverekednünk magunkat a gonosz ellenségen - a játék a 391 forintos ár helyett most nem kerül egy fillérbe sem.

Peace, Death!: akcióban érhető most el a Peace, Death! mindkét része, amiben a feladatunk nem más, mint besegíteni a Halálnak, elvégezni helyette a mocskos melót - az egyedi hangulatú játék első epizódja 200 forintos áron húzható most be az 590 forintos normál ár helyett, a második rész 499 forintba kerül a 899 forint helyett.

App Store:

Paintiles: az iOS felhozatalt egy logikai puzzle játékkal kezdjük, a Paintilesben mindössze három színnel találkozunk majd (plusz a háttér színe), amiben bombák és tic-tac-toe elemek is vannak - az elsőre furcsa kombinációt érdemes kipróbálni, hiszen most ingyen van a közel 1200 forintos ár helyett.

Monster Math 2 School: Games: nem csak gyerekek számára szórakoztató játék a Monster Math 2 School, hiszen egy igazán hangulatos logikai játék van ügyességi játékok hangulatával körítve - ráadásul most teljesen ingyen tölthető a közel 4 ezer forintos ár helyett, az első epizóddal egyetemben.

Football Manager 2022 Mobile: a Sega tripla A kategóriás menedzser játékában, a Football Manager 2022 Mobile-ban egy focicsapat irányítása, felkészításe, menedzselése a feladatunk, a stílus szerelmeseinek most kihagyhatatlan áron, hiszen egy rövid ideig 1690 forintba kerül a 4 ezer forintos normál ár helyett.
Advertisement
5 hozzászólás

Mendez

6 hónapja,

Jó a borítókép! Köszi a gyűjtést!

válasz erre

Mordorer

6 hónapja,

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

fonemaker

6 hónapja,

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

6 hónapja,

Köszi srácok, király a mai kínálat is!

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja,

Köszi szépen, a Crystalline nagyon brutál, hogy ingyen van!

válasz erre