Napiapp ajánló (2022. augusztus 26.)

2022. augusztus 26.
23.5421
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

ACE Academy: a japán stílus szerelmesei biztosan megtalálják a számításukat ebben az ARPG játékban ami nem is igazán játék - az ACE Academy-ben néhány választási lehetőségünk van mindössze de egy scifi anime stílusú történetben vehetünk részt - most teljesen ingyen az időnként akár 4 ezer forintba is kerülő játékban.

A-2481: igazi rettegést kínál az A-2481, ami a túlélő horrorok sorát bővíti - most ingyen tölthető le 189 forint helyett.

LIMBO: ha van még valaki, aki nem töltötte le az egyik leghangulatosabb kalandjátékot, akkor itt az idő - a LIMBO most mindössze 379 forintba kerül a megszokott 2 ezer forint közrli ár helyett.

App Store:

Shadow Of Death: Premium Games: igazi nagyágyúval indítjuk a mai napiapp iOS szekcióját, a Shadow Of Death egy igazán hangulatos fantasy hangulatú oldalnézetes kaszabola - a legjobb pedig az egészben, hogy most ingyen tölthető le a 389 forintos ár helyett.

Pancak3r: nagyon egyszerű de annál addiktívabb játék a Pancak3r, aho egyetlen feladatunk hogy elkapjuk a potyogó tortákat mindezt most ingyen tehetjük meg, hiszen átmenetileg nem kell kifizetni a 389 forintos alapárat.

Tiny Dentist: kifejezetten a gyerekeknek ajánlott a Tiny Dentist, amiben semmi más dolgunk nincs mint kiszedni egy nagy szájban a fogak közül a beszorult kajamaradékokat, vagy esténként megmossuk azt, de elhelyezhetünk a zománcfelületeken mindenféle implantot is - a csoda közel 1200 forint helyett most egész pontosan nullába kerül.
6 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete

Köszönjük a gyűjtést srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nagyszerű hétvége lesz ez, köszi!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Éjjel de király hétvége lesz ez. Limbo nálam is!

válasz erre

Loxar

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Limbo behúzva éjszakás műszakba jó lesz

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nagyon köszönjük, srácok!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszi szépen.

válasz erre