Advertisement

Napiapp ajánló (2022. augusztus 29.)

2022. augusztus 29.
32.3161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

DISTRAINT: Deluxe Edition: a Distraint letöltésével egy nagyszerű pixelart grafikus oldalscrollozós 2D-s pszichológiai horror játékkal gazdagodhatunk - most pedig mindössze 389 forintot kell érte kifizetnünk az 1699 forintos alapár helyett.

Fran Bow Chapter 1: a Fran Bow sorozat egy nagyon egyedi hangulatú kalandjáték, amely misztikus történetet tartogat a számunkra fejezetről fejezetre - az első epizód 800 forintos alapárát most nem kell kifizetnünk, a játékot ingyen lehet letölteni egy rövid ideig, a többi epizód pedig szintén nagy kedvezménnyel 339 forintért szerezhető be.

Reporter 2: úgy tűnik ma ilyen misztikus - horroros gyűjteményre sikeredett a napiapp androidps részlege, a Reporter 2 épp ezek kombinációja - amiért ráadásul most csak 125 forintot kell kipengetni a 890 forint helyett.

App Store:

Chloe Puzzle Game: összesen 72 különböző pályát tartalmaz a Chloe Puzzle Game, ami címének némileg ellentmondva inkább ügyességi és logikai szintekből áll - a 800 forintos játék most ingyen tölthető le.

Sleepin' Guy: a Sleepin' Guy főhőse egy nagydarab fickó, aki képtelen felébredni, a mi feladatunk pedig hogy az álmaiban végigvezetni a kalandos történeteken - a különleges játék most mindössze 399 forintba kerül az 1600 forintos ár helyett.

Maya the Bee: The Nutty Race: autóversenyzés Majával a méhecskével - nos igen, ebben a játékban pont ez lesz a feladatunk, az ellenfeleink között szöcske, katicabogár és egyéb fűbenjárók - a 800 forintos játék most csak 399 forintba kerül.
Advertisement
5 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Köszönjük a gyűjtést, jó hétkezdet volt ez is!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Kösziköszi!!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

peter97

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Nem rossz akciók.

válasz erre